Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă

"Ești spectacol; aș plăti bilet să te ascult", i-a spus Florin Ristei unei concurente la X Factor 2020

În cea de-a noua rundă de audiții de la X Factor 2020, Marta Verrecchia i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Găsești în articol mai multe detalii despre concurentă și momentul video din cadrul show-ului.
Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020

Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube / X Factor Romania

Marta are 18 ani și a venit din Italia să cucerească jurații de la X Factor. Pasiunea Martei pentru muzică a luat naștere acum șase ani, după ce a schimbat voleiul cu un alt hobby: muzica. De atunci, și-a dezvoltat talentul vocal prin participarea la diverse concursuri și festivaluri.

Marta a dorit să bifeze și X Factor România 2020, iar momentul său nu a dezamăgit. I-a cucerit pe Ștefan, Loredana, Delia și Florin cu piesa "Fallin" și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Am ascultat piesa până la final, chiar dacă ne-am hotărât pe la jumate că știm care-i treabă, pentru că ne place să auzim voci care cântă cum trebuie. Ești spectacol! Aș plăti bilet să te ascult", a comentat Florin Ristei.

Și Delia și-a exprimat încântarea în legătură cu vocea concurentei:

"Bravo! Despre asta e X Factor. Asta vreau să văd. Concurente tinere, frumoase și sigure pe ele. Despre asta e vorba. Felicitări!"

Însă cel mai fericit a fost Ștefan Bănică pentru că Marta va face parte din echipa sa:

"Ești fe-no-me-na-lă! Unele din acute, unele din notele pe care le-ai luat mi-au făcut pielea de găină. Parcă m-a electrizat. Parcă a trecut un curent electric prin mine când ai luat notele alea. Mulțumesc pentru chestia asta. Nici nu știu dacă ești conștientă de aurul pe care-l ai în gât".

VIDEO: Marta Verrecchia în audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a emoționat juriul de X Factor - VIDEO

În cea de-a noua rundă de audiții de la X Factor, Katarina Dyer, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, a...

Închide