Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Marea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Marea Unire ZU capătă în 2020 "alură" de festival, evenimentul urmând să se desfășoare pe parcursul a două zile. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie vor urca pe scenă peste 30 de artiști îndrăgiți din muzica românească, evenimentul mergând pe aceeași idee ca și în anii trecuți: unirea generațiilor și a genurilor muzicale. Concertele se vor difuza pe Antena 1.
Cornel Ilie

Vunk la Arenele Romane │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Marea Unire ZU, evenimentul organizat de Radio Zu în fiecare an, de Ziua Națională a României, ajunge în 2020 la cea de-a zecea ediție. Date fiind condițiile restrictive impuse de pandemie, artiștii nu vor mai concerta în platoul de la radio, ci vor susține recitaluri pe o scenă special amenajată pentru acest eveniment. De asemenea, Marea Unire ZU 2020 se va extinde la două zile, publicul urmând să asiste la două mari spectacole, pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie.

"În 2020 vrem nu doar să ducem mai departe tradiția Marea Unire ZU, vrem să o facem și mai mare. Nu o facem într-o zi, ci în două. Nu o facem într-un spectacol, ci în două. Nu o facem în radio, ci pe o scenă. Nu o facem cu câțiva artiști, o facem cu toți artiștii. Pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie, de Ziua Națională, facem o singură Mare Unire ZU, dar 2 spectacole forță, iar ambele se difuzează simultan pe Radio ZU si pe Antena 1!", a anunțat Mihai Morar la Morning ZU.

Ce artiști vor cânta la Marea Unire ZU 2020

Cele două spectacole, de pe 30 noiembrie și 1 decembrie, au fost deja filmate la Romexpo. Publicul va putea urmări recitalurile pregătite de:

  • Alina Eremia, Ana Baniciu, Mira, Connect-R, Cornel Ilie, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, The Motans, Spike, Andia, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Pindu, Nico, Puya, JO, , Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Vlăduța Lupău, Azur

Cornel Ilie, vocalistul trupei Vunk, a înregistrat alături de Alexandra Stan și Liviu Teodorescu un cover inedit al piesei "Oameni", de Aurelian Andreescu. Publicul va putea urmări acest moment pe 30 noiembrie.

View this post on Instagram

A post shared by VUNK (@trupavunk)

Întregul eveniment va fi difuzat simultan pe toate frecvențele Radio Zu și pe Antena 1. Astfel, luni și marți (30 noiembrie, 1 decembrie), de la 23:15, publicul va putea urmări pe TV sau asculta la radio cele două spectacole ce alcătuiesc Marea Unire ZU 2020. Evenimentul va putea fi urmărit și online, pe pagina de Facebook Radio ZU.

VIDEO TEASER: Marea Unire ZU 2020 se vede pe Antena 1, de la 23:15

Citește mai multe despre Alexandra StanCornel IlieLiviu Teodorescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia, Tudor Chirilă și ADDA răspund comentariilor negative aduse de scrisoarea transmisă Guvernului

Recent, artiști cunoscuți din România au inițiat un demers prin care au transmis o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban, solicitând...

Închide