Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Danezul Mads Mikkelsen l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în pelicula "Fantastic Beasts 3"

Universul Hollywoodian nu stă pe loc. La scurt timp după ce Warner Bros. a anunțat plecarea lui Johnny Depp din franciza "Fantastic Beasts", există deja zvonuri în ceea ce privește un posibil înlocuitor.
Mads Mikkelsen în trailerul filmului

Mads Mikkelsen în trailerul filmului "The Hunt" │ FOTO: captură YouTube / Movieclips Trailers

Potrivit The Hollywood Reporter, Mads Mikkelsen, actorul danez cunoscut pentru "Hannibal", "The Hunt", "Casino Royale" și "Arctic", printre multe alte pelicule, este un candidat la rolul lui Grindelwald. Gellert Grindelwald este un personaj negativ al universului Fantastic Beasts, iar dacă negocierile vor fi avea un rezultat satisfăcător pentru ambele părți, Mikkelsen va fi a treia celebritate care-l va portretiza pe ticălosul vrăjitor.

Anterior, rolul a fost interpretat de Colin Farrell în primul film din serie, când vrăjitorul apărea sub o altă identitate. Mai târziu a fost dezvăluit ca fiind Grindelwald și Johnny Depp a preluat rolul. El a intrat în pielea personajului la finalul primului film din serie şi a continuat în partea a doua, lansată în 2018.

Cea de-a treia parte a spin off-ului Harry Potter se află momentan în stadiul de producție. La cârma regizorală a revenit David Yates, cel care s-a ocupat și de primele două părți ale francizei. Din distribuţia "Fantastic Beasts 3" fac parte Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler şi Jessica Williams. Filmul este programat de lansare pe 15 iulie 2022.

VIDEO: Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald - Trailer

Citește mai multe despre Johnny Depp
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna ne arată cum se realizează machiajul ei preferat - VIDEO

Inna a împărtășit publicului câteva trucuri de machiaj într-un scurt tutorial de make-up, filmat în cadrul vlogului Dance Queen's House....

Închide