Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Danezul Mads Mikkelsen l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în pelicula "Fantastic Beasts 3"

Universul Hollywoodian nu stă pe loc. La scurt timp după ce Warner Bros. a anunțat plecarea lui Johnny Depp din franciza "Fantastic Beasts", există deja zvonuri în ceea ce privește un posibil înlocuitor.
Mads Mikkelsen în trailerul filmului

Mads Mikkelsen în trailerul filmului "The Hunt" │ FOTO: captură YouTube / Movieclips Trailers

Potrivit The Hollywood Reporter, Mads Mikkelsen, actorul danez cunoscut pentru "Hannibal", "The Hunt", "Casino Royale" și "Arctic", printre multe alte pelicule, este un candidat la rolul lui Grindelwald. Gellert Grindelwald este un personaj negativ al universului Fantastic Beasts, iar dacă negocierile vor fi avea un rezultat satisfăcător pentru ambele părți, Mikkelsen va fi a treia celebritate care-l va portretiza pe ticălosul vrăjitor.

Anterior, rolul a fost interpretat de Colin Farrell în primul film din serie, când vrăjitorul apărea sub o altă identitate. Mai târziu a fost dezvăluit ca fiind Grindelwald și Johnny Depp a preluat rolul. El a intrat în pielea personajului la finalul primului film din serie şi a continuat în partea a doua, lansată în 2018.

Cea de-a treia parte a spin off-ului Harry Potter se află momentan în stadiul de producție. La cârma regizorală a revenit David Yates, cel care s-a ocupat și de primele două părți ale francizei. Din distribuţia "Fantastic Beasts 3" fac parte Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler şi Jessica Williams. Filmul este programat de lansare pe 15 iulie 2022.

VIDEO: Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald - Trailer

Citește mai multe despre Johnny Depp
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE