Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Loredana a venit la Chefi la Cuțite să-i seducă pe jurați cu un preparat special

În cea mai recentă ediție Chefi la Cuțite, Loredana a demonstrat nu doar că este o artistă desăvârșită, ci și că se pricepe la gătit. Cântăreața i-a cucerit pe jurați cu prezența sa și cu povestea din spatele preparatului pe care l-a servit.
Loredana în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite

Loredana în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite │ FOTO: Antena 1

Loredana s-a numărat printre vedetele care au intrat în bucătăria Chefi la Cuțite să își demonstreze talentul la gătit. Înainte de a se apuca de treabă, artista a declarat că le va pregăti lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un preparat indian numit "dosa".

Vedeta gătește de când se știe, moștenind această pasiune de la mama și bunicile sale. Însă, dincolo de mâncarea tradițională pe care a învățat să o prepare de la familia sa, Loredana a menționat că preferințele ei culinare s-au dezvoltat odată cu vizitarea altor meleaguri.

Cântăreața este îndrăgostită de India, țară pe care a vizitat-o de mai multe ori. Acolo, Loredana a luat lecții de gătit mâncare ritualică indiană. În cadrul emisiunii de la Antena 1, cântăreața a pregătit un mic dejun indian alcătuit din chutney de cocos, dosa (un fel de clătită extrem de subțire), papadum (pâine din linte) și sambar (supă foarte picantă).

"Băi, asta e mâncare indiană. Asta e papadum. Mâncare vegetariană, sănătoasă, pare mâncare ritualică, fii atent", a fost reacția inițială a lui Florin Dumitrescu, spunând că a văzut niște documentare dintr-un loc sacru din India în care era prezentat un astfel de preparat.

La vederea Loredanei, jurații au fost plăcut surprinși. Cei patru au vorbit despre preparatul gătit, despre pasiunea Loredanei pentru India și despre dimensiunea sacră a mâncării.

"Mâncare e o artă, iar atâta timp cât e făcută de o artistă, nu are cum să nu fie o artă", a comentat chef Cătălin Scărlătescu.

VIDEO: Loredana la emisiunea Chefi la Cuțite

 

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones a lansat prima înregistrare live a piesei "Sympathy For The Devil" - VIDEO

The Rolling Stones a lansat un clip în care interpretează live piesa "Sympathy for the Devil". Momentul face parte din...

Închide