Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Cel mai probabil ne vom lua rămas bun de la acest an de acasă, dat fiind contextul actual. Iar dacă pentru mulți oameni acest scenariu poate părea trist și anost, pentru canalele de televiziune reprezintă o oportunitate de a crea adevărate spectacole de neratat.

Publicat

pe

Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021
Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021 │ FOTO: Lora / Instagram www.instagram.com

TVR are o istorie serioasă în ceea ce privește producțiile difuzate cu ocazia Revelionului. De-a lungul anilor, Televiziunea Română și-a delectat audiența cu varietăți, momente de umor, invitați speciali, recitaluri, dansuri sau imagini din arhivă cu programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80 sau '90.

Nici anul acesta TVR nu se lasă mai prejos, mai ales că un număr mai mare de oameni ar putea petrece în fața televizorului. Astfel, cea de-a treia ediție FUEGOVELION, difuzată pe TVR 2, se află în pregătiri. FUEGOVELIONUL este o petrecere, o întrecere, un show de anvergură colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică cunoscută și îndrăgită. Deși Televiziunea Română nu a dezvăluit încă ce pune la cale de Revelion, un invitat special al programului a publicat diverse imagini pe Instagram.

LORA este unul dintre artiștii care vor urca pe scena spectacolului de Revelion de la TVR 2. Cântăreața le-a prezentat fanilor ținuta senzuală în care întâmpină noul an, dar și un scurt clip în care dansează alături de Fuego.

"Așa se intră în 2021. Pe genul <<Surpriză>>", a menționat LORA.

Fanii au fost încântați de momentul dansant, câțiva dintre ei fiind nerăbdători să aștepte trecerea din ani alături de cei doi artiști. În cadrul show-ului televizat, LORA și Fuego vor cânta împreună un cântec din repertoriul artistei. Mai mult, cei doi vor colabora pentru o piesă sensibilă, ce va fi lansată anul viitor.

În altă ordine de idei, LORA a susținut recent un concert online împreună cu Pepe. Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

Show-urile virtuale continuă pentru LORA, artista având programat un concert online mâine, 26 noiembrie. Intitulat "Suflet de femeie", acesta era primul concert online (solo) susținut de cântăreață.

Emisiuni radio-tv

FUEGOVELION 2024 aduce un spectacol cu folclor autentic la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego şi echipa "Drag de România mea" au pregătit un super program de Revelion. La TVR 2, FUEGOVELION 2024 va începe pe 31 decembrie, de la ora 22:25 și va ține aproape patru ore. În decorul superb, cu mese pline de preparate tradiţionale delicioase, distracție va fi pe cinste!

Publicat

pe

FUEGOVELION 2024
FUEGOVELION 2024

Artist de succes, cu priză la public și o experienţă de peste 25 de ani, Paul Surugiu-Fuego a pregătit un Revelion autentic, cu folclor şi artiști de top. Invitaţii săi, care iubesc arta populară şi sunt simboluri ale scenei, vor încinge cea mai mare sărbătoare pentru români.

Paul Surugiu-Fuego mărturisește că va surprinde telespectatorii cu un program aparte, o călătorie prin mai toate zonele geografice ale României, duete inedite, urări de suflet și cântece nemuritoare.

"Am făcut un Revelion cum n-ați mai văzut de multă vreme! După succesul de anul trecut al concertului meu folcloric, ne-am zis că ar fi frumos să continuăm tradiția și să realizăm un spectacol tv cu mari artiști din mai toate zonele, cu melodii de neuitat, costume autentice, totul într-o petrecere de neuitat, cu public spectator, cu masa plină de bucate alese, cu multă veselie! Eu zic că merită să ne vedeți! Nu vă divulg prea multe momentan, doar că doamna Irina Loghin va avea parte de provocări inedite și va cânta ceva neașteptat, doamnele Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica vin cu șlagăre de neuitat, iar PLĂIEȘII din Basarabia ne aduc bună dispoziție", a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Program de tradiţie, FUEGOVELION se numără printre cele mai urmărite show-uri TV, un brand asociat cu decența, calitatea şi eleganța. În cea mai importantă noapte dintre ani, Paul Surugiu-Fuego invită telespectatorii TVR 2 la o petrecere pe cinste, alături de mari artiști ai neamului, dar și tineri plini de energie. Printre invitaţi se numără Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Nicoleta Voica, Steliana Sima, Matilda Pascal Cojocărița, PLĂIEȘII, Elena Merișoreanu, Maria Butilă, Florentina și Petre Giurgi, Alesis, Oana Font, Zorina Bălan şi Ilie Caraș.

Citește în continuare

Concerte & turnee

West Side Christmas Market își deschide porțile pe 29 noiembrie 2023; află programul de concerte

West Side Christmas Market readuce magia Crăciunului în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 din București. Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD își va deschide porțile, miercuri, pe 29 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Publicat

pe

West Side Christmas Market 2023
West Side Christmas Market 2023 │ FOTO: West Side Christmas Market

Cele mai așteptate momente ale evenimentului de deschidere al târgului sunt: aprinderea luminilor de Crăciun, spectacolul cu focuri de artificii și un concert susținut de Fuego. Minivacanța de 1 decembrie aduce și 5 zile pline de distracție în West Side Christmas Market cu concerte Gașca Zurli, Bibi, Irina Sârbu & Band și Holy Molly. West Side Christmas Market va rămâne deschis până pe 27 decembrie. În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România.

Concert Fuego și spectacol de artificii în deschiderea West Side Christmas Market

Deschiderea oficială a târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va fi miercuri, 29 noiembrie, la ora 19:00. Momente artistice pline de culoare, muzică și bucurie vor întregi atmosfera de sărbătoare din West Side Christmas Market, precum:

  • Aprinderea luminilor de Crăciun
  • Spectacol cu focuri de artificii
  • Concert Fuego
  • Activități pentru copii și părinți și ateliere creative la Căsuța lui Moș Crăciun

Minivacanță plină de distracție la West Side Christmas Market

Scena de concerte West Side Christmas Market este un element care va întreține distracția în cele 28 de zile de sărbătoare. Scena este locul unde au loc cele mai importante momente din deschiderea târgului, iar apoi va găzdui concerte, spectacole de colinde și show-uri live sau band-uri de jazz, începând cu ora 19:00. Programul concertelor din acest weekend prelungit este:

  • 30 noiembrie - Bibi
  • 1 decembrie - Irina Sârbu & Band
  • 2 decembrie - Holy Molly
  • 3 decembrie - Gașca Zurli

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie, așa că pe vizitatori îi așteaptă 28 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri: 12:30 - 22:30
  • Sâmbătă - Duminică: 11:00 - 22:30

Excepție fac zilele de joi, 30 noiembrie și vineri, 1 decembrie, când West Side Christmas Market se va deschide cu o oră mai devreme, la 11:00.

Căsuțe cu bunătăți, patinoar, carusel și roată panoramică la West Side Christmas Market

Așa cum ne-a obișnuit, West Side Christmas Market este un tărâm de basm cu activități pentru întreaga familie. Organizatorii au pregătit în Parcul din Drumul Taberei un patinoar generos, mai mare decât anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață, un carusel colorat și un trenuleț pentru copii, o roată panoramică înaltă de 38 de metri, și peste 65 de căsuțe care vor încânta vizitatorii cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători sau din bucătării internaționale, cu savoarea unui pahar de vin fiert cu scorțișoară.

Căsuța lui Moș Crăciun, locul magic unde dorințele devin realitate

Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori lui Moș Crăciun, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri de la ajutoarele Moșului. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului în intervalul:

  • Luni - Vineri: 16:00 - 21:00
  • Sâmbătă - Duminică 11:00 - 22:00

Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00.

Citește în continuare

Trending