Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Cel mai probabil ne vom lua rămas bun de la acest an de acasă, dat fiind contextul actual. Iar dacă pentru mulți oameni acest scenariu poate părea trist și anost, pentru canalele de televiziune reprezintă o oportunitate de a crea adevărate spectacole de neratat.

Publicat

pe

Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021
Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021 │ FOTO: Lora / Instagram www.instagram.com

TVR are o istorie serioasă în ceea ce privește producțiile difuzate cu ocazia Revelionului. De-a lungul anilor, Televiziunea Română și-a delectat audiența cu varietăți, momente de umor, invitați speciali, recitaluri, dansuri sau imagini din arhivă cu programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80 sau '90.

Nici anul acesta TVR nu se lasă mai prejos, mai ales că un număr mai mare de oameni ar putea petrece în fața televizorului. Astfel, cea de-a treia ediție FUEGOVELION, difuzată pe TVR 2, se află în pregătiri. FUEGOVELIONUL este o petrecere, o întrecere, un show de anvergură colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică cunoscută și îndrăgită. Deși Televiziunea Română nu a dezvăluit încă ce pune la cale de Revelion, un invitat special al programului a publicat diverse imagini pe Instagram.

LORA este unul dintre artiștii care vor urca pe scena spectacolului de Revelion de la TVR 2. Cântăreața le-a prezentat fanilor ținuta senzuală în care întâmpină noul an, dar și un scurt clip în care dansează alături de Fuego.

"Așa se intră în 2021. Pe genul <<Surpriză>>", a menționat LORA.

Fanii au fost încântați de momentul dansant, câțiva dintre ei fiind nerăbdători să aștepte trecerea din ani alături de cei doi artiști. În cadrul show-ului televizat, LORA și Fuego vor cânta împreună un cântec din repertoriul artistei. Mai mult, cei doi vor colabora pentru o piesă sensibilă, ce va fi lansată anul viitor.

În altă ordine de idei, LORA a susținut recent un concert online împreună cu Pepe. Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

Show-urile virtuale continuă pentru LORA, artista având programat un concert online mâine, 26 noiembrie. Intitulat "Suflet de femeie", acesta era primul concert online (solo) susținut de cântăreață.

Trending