Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Cel mai probabil ne vom lua rămas bun de la acest an de acasă, dat fiind contextul actual. Iar dacă pentru mulți oameni acest scenariu poate părea trist și anost, pentru canalele de televiziune reprezintă o oportunitate de a crea adevărate spectacole de neratat.

Publicat

pe

Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021
Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021 │ FOTO: Lora / Instagram www.instagram.com

TVR are o istorie serioasă în ceea ce privește producțiile difuzate cu ocazia Revelionului. De-a lungul anilor, Televiziunea Română și-a delectat audiența cu varietăți, momente de umor, invitați speciali, recitaluri, dansuri sau imagini din arhivă cu programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80 sau '90.

Nici anul acesta TVR nu se lasă mai prejos, mai ales că un număr mai mare de oameni ar putea petrece în fața televizorului. Astfel, cea de-a treia ediție FUEGOVELION, difuzată pe TVR 2, se află în pregătiri. FUEGOVELIONUL este o petrecere, o întrecere, un show de anvergură colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică cunoscută și îndrăgită. Deși Televiziunea Română nu a dezvăluit încă ce pune la cale de Revelion, un invitat special al programului a publicat diverse imagini pe Instagram.

LORA este unul dintre artiștii care vor urca pe scena spectacolului de Revelion de la TVR 2. Cântăreața le-a prezentat fanilor ținuta senzuală în care întâmpină noul an, dar și un scurt clip în care dansează alături de Fuego.

"Așa se intră în 2021. Pe genul <<Surpriză>>", a menționat LORA.

View this post on Instagram

A post shared by LORA (@loraofficial)

Fanii au fost încântați de momentul dansant, câțiva dintre ei fiind nerăbdători să aștepte trecerea din ani alături de cei doi artiști. În cadrul show-ului televizat, LORA și Fuego vor cânta împreună un cântec din repertoriul artistei. Mai mult, cei doi vor colabora pentru o piesă sensibilă, ce va fi lansată anul viitor.

În altă ordine de idei, LORA a susținut recent un concert online împreună cu Pepe. Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

Show-urile virtuale continuă pentru LORA, artista având programat un concert online mâine, 26 noiembrie. Intitulat "Suflet de femeie", acesta era primul concert online (solo) susținut de cântăreață.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Lora a lansat piesa "Dependenţa" - AUDIO

Lora a lansat o nouă piesă catchy şi prietenoasă cu radio-ul, "Dependenţa". Ne oferă şi un videoclip filmat pe verticală, pregătit pentru a fi "spart" în segmente postate pe TikTok sau YouTube Shorts. Se vede şi ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Lora Dependenta
Coperta single Lora Dependenta │ FOTO: Lora

"Dependenţa" este cel mai nou hit semnat de LORA, un track dance-pop, care pare gândit pentru a răsuna des la radio, având acel sound catchy al hit-ului clasic. În videoclip o vedem pe Lora într-o haină roşie din piele şi dansând lent în faţa camerei şi etalând o pereche de pantofi cu elemente metalice. Versurile sunt despre dorul de cel drag, ca o adicţie îmbrăţişată asumat, fără vreo vinovăţie.

Lora lansa în luna august piesa şi videoclipul "Emilian", după ce la început de an a colaborat cu Shift pe piesa "Picătura". Tot începutul de an ne-a adus şi colaborarea cu Miră pe piesa "Tu cu ea". Cu un an în urmă ne-a oferit şi hitul "Perfect Defect", alături de F. Charm. Cat despre "Dependenţa", piesa a fost realizată de către Laura Petrescu (LORA), alături de Lucian Nagy, Vlad Ciresan şi Angeles.

Textul a fost scris de LORA alături de Vlad Ciresan şi Angeles. Iată cum a luat naştere acest track:

"Dependența" este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă.

Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră. Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup.

Cântăreaţa a făcut parte din formată Wassabi şi pe lângă cariera muzicală a fost prezentatoare a emisiunii "Vorbeşte lumea", fotomodel şi actriţă. A devenit cunocut în 2004 prin participarea la concursul "Star Factory" de la Prima TV.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending