Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Cel mai probabil ne vom lua rămas bun de la acest an de acasă, dat fiind contextul actual. Iar dacă pentru mulți oameni acest scenariu poate părea trist și anost, pentru canalele de televiziune reprezintă o oportunitate de a crea adevărate spectacole de neratat.
Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021

Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021 │ FOTO: Lora / Instagram

TVR are o istorie serioasă în ceea ce privește producțiile difuzate cu ocazia Revelionului. De-a lungul anilor, Televiziunea Română și-a delectat audiența cu varietăți, momente de umor, invitați speciali, recitaluri, dansuri sau imagini din arhivă cu programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80 sau '90.

Nici anul acesta TVR nu se lasă mai prejos, mai ales că un număr mai mare de oameni ar putea petrece în fața televizorului. Astfel, cea de-a treia ediție FUEGOVELION, difuzată pe TVR 2, se află în pregătiri. FUEGOVELIONUL este o petrecere, o întrecere, un show de anvergură colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică cunoscută și îndrăgită. Deși Televiziunea Română nu a dezvăluit încă ce pune la cale de Revelion, un invitat special al programului a publicat diverse imagini pe Instagram.

LORA este unul dintre artiștii care vor urca pe scena spectacolului de Revelion de la TVR 2. Cântăreața le-a prezentat fanilor ținuta senzuală în care întâmpină noul an, dar și un scurt clip în care dansează alături de Fuego.

"Așa se intră în 2021. Pe genul <<Surpriză>>", a menționat LORA.

View this post on Instagram

A post shared by LORA (@loraofficial)

Fanii au fost încântați de momentul dansant, câțiva dintre ei fiind nerăbdători să aștepte trecerea din ani alături de cei doi artiști. În cadrul show-ului televizat, LORA și Fuego vor cânta împreună un cântec din repertoriul artistei. Mai mult, cei doi vor colabora pentru o piesă sensibilă, ce va fi lansată anul viitor.

În altă ordine de idei, LORA a susținut recent un concert online împreună cu Pepe. Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

Show-urile virtuale continuă pentru LORA, artista având programat un concert online mâine, 26 noiembrie. Intitulat "Suflet de femeie", acesta era primul concert online (solo) susținut de cântăreață.

Citește mai multe despre FuegoLora
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Romanița a lansat piesa "Unde Ești Tu", alături de Ad Litteram - AUDIO

Romanița trece de la rock la ritmuri urbane lansând piesa "Unde Ești Tu", alături de Ad Litteram. În versurile melodiei...

Închide