Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Lashana Lynch confirmă că este primul James Bond 007 feminin

După o perioadă de speculaţii şi zvonuri, Lashana Lynch a clarificat odată pentru totdeauna rolul său în pelicula nouă James Bond. Se pare că în "No Time to Die" vom vedea pentru prima oară un Bond feminin jucat de această actriţă. Va fi un "rol revoluţionar" conform noului star şi avem mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster James Bond No Time to Die Lashana Lynch
Poster James Bond No Time to Die Lashana Lynch │ FOTO: Sony Pictures

Ştiam deja că "No Time to Die" este ultimul film James Bond cu Daniel Craig şi se propagaseră zvonuri că Tom Hardy avea să îi ia locul. În iulie 2019 apăreau primele zvonuri că actriţa britanică Lashana Lynch, devenită cunoscută publicului mainstream prin rolul din "Captain Marvel" ar putea să îl înlocuiască de fapt pe Daniel Craig. A urmat o avalanşă de postări ale unor trolli online şi valuri de nemulţumiţi care au atacat-o pe actriţă pe Internet, considerând-o nepotrivită pentru rol.

Cei cu viziuni extremiste şi intoleranţi nu au acceptat un James Bond de culoare şi cu atât mai puţin o femeie Bond. Totuşi Lashana Lynch nu s-a lăsat descurajată şi le-a rasujns haterilor, afirmând că înţelege atacurile şi că înţelege şi că nu sunt împotriva sa, ci împotriva unei idei, unui concept. Ei bine, într-un nou interviu acordat la început de noiembrie publicaţiei Harper's Bazaar UK, Lynch a confirmat că va fi prima femeie de culoare care preia titlul de 007.

Deja actriţa s-a pregătit emoţional pentru inevitabilele atacuri din media şi de pe Internet. Un prim pas a fost de a se deconecta de la social media. În "No Time to Die" îl găsim pe Daniel Craig/James Bond retras în Jamaica şi pensionat. Personajul Nomi, jucat de Lashana este nevoit să preia legendarul rol de agent secret. Se va confrunta cu un inamic mortal, jucat de Rami Malek. Actorul i-a dat viaţa lui Freddie Mercury pe marile ecrane în "Bohemian Rhapsody" cu 2 ani în urmă, primind Oscarul pentru rol.

Scenariul noului Bond este scris de Phoebe Waller Bridge, cea mai căutată scenaristă la ora actuală, după triumful său cu serialul "Fleabag" şi numeroase alte producţii. Dacă totul merge bine şi pandemia se mai domoleşte "No Time to Die" intră în cinematografe în aprilie 2021. Cum nu prea sunt semne de redeschidere în acest moment, Netflix şi Amazon sunt într-un război al licitaţiilor pentru film. Se vehiculează în presă suma de 600 de milioane de dolari pentru această peliculă.

Ce mai ştim e că britanica provine dintr-o familie de origine jamaicană şi că s-a simţit ca acasă în secvenţele filmate în insulă.

Trending