Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KISS își ia adio de la anul 2020 cu un mega concert hibrid (cu audiență live, dar și virtual)

Trupa a anunțat "KISS 2020 Goodbye", un show de amploare, ce va avea loc în Dubai. Evenimentul va cuprinde un public live, peste 50 de camere de filmat și o echipă de 400 de persoane, dintre care jumătate călătoresc în Dubai special pentru acest eveniment. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kiss la Jimmy Fallon
Kiss la Jimmy Fallon

Concertul va avea loc la Atlantis, The Palm din Dubai și promite să fie cel mai tare concert și spectacol pirotehnic ale anului. Evenimentul va avea o serie de protocoale stricte, inclusiv testări zilnice și brățări biometrice purtate de membrii echipei, pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță pentru întregul show. Desfășurat în fața unei audiențe sigure și chestionate în legătură cu COVID-19, concertul va fi primul eveniment hibrid, cuprinzând atât audiență live, cât și spectatori care vizionează de acasă.

În mijlocul unui an în care scenele au fost pustii la nivel global, iar fanii au dorit o adevărată experiență de muzică live, organizatorul Landmarks Live Presents va pregăti cel mai mare spectacol KISS din istoria trupei. Daniel E Catullo III, directorul Landmarks, s-a declarat entuziasmat în legătură cu grandiosul eveniment:

"Să lucrez cu trupa KISS fost o onoare și un vis devenit realitate. Să fiu capabil să-i surprind într-un mod atât de exploziv este cu siguranță un punct culminant în cariera mea. Acest spectacol va fi diferit de oricare alt spectacol sau livestream din 2020.
Din punct de vedere logistic, aceasta a fost cea mai mare producție pe care am organizat-o vreodată, iar pandemia a adus o provocare în plus. Echipa noastră este formată din peste 400 de oameni din întreaga lume. A fost un show foarte complex de pus la punct, dar suntem bucuroși să aducem lumii ceva de această anvergură. Este o modalitate perfectă de a-ți lua rămas bun de la 2020".

Concertul va include, de asemenea, un pre-show live care va fi transmis gratuit. Spectacolul general va fi transmis în direct, programat până la miezul nopții (în Dubai, cu începere de la ora 21:00), însă toate pachetele de streaming achiziționate permit o opțiune de redare, astfel încât fanii să poată urmări din nou, în funcție de fusul orar. Bilete la concertul "KISS 2020 Goodbye" pot fi achiziționate la prețuri variind între 40 de dolari și 1000 de dolari.

Promo concert "KISS 2020 Goodbye":

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending