Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KISS își ia adio de la anul 2020 cu un mega concert hibrid (cu audiență live, dar și virtual)

Trupa a anunțat "KISS 2020 Goodbye", un show de amploare, ce va avea loc în Dubai. Evenimentul va cuprinde un public live, peste 50 de camere de filmat și o echipă de 400 de persoane, dintre care jumătate călătoresc în Dubai special pentru acest eveniment. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kiss la Jimmy Fallon
Kiss la Jimmy Fallon

Concertul va avea loc la Atlantis, The Palm din Dubai și promite să fie cel mai tare concert și spectacol pirotehnic ale anului. Evenimentul va avea o serie de protocoale stricte, inclusiv testări zilnice și brățări biometrice purtate de membrii echipei, pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță pentru întregul show. Desfășurat în fața unei audiențe sigure și chestionate în legătură cu COVID-19, concertul va fi primul eveniment hibrid, cuprinzând atât audiență live, cât și spectatori care vizionează de acasă.

În mijlocul unui an în care scenele au fost pustii la nivel global, iar fanii au dorit o adevărată experiență de muzică live, organizatorul Landmarks Live Presents va pregăti cel mai mare spectacol KISS din istoria trupei. Daniel E Catullo III, directorul Landmarks, s-a declarat entuziasmat în legătură cu grandiosul eveniment:

"Să lucrez cu trupa KISS fost o onoare și un vis devenit realitate. Să fiu capabil să-i surprind într-un mod atât de exploziv este cu siguranță un punct culminant în cariera mea. Acest spectacol va fi diferit de oricare alt spectacol sau livestream din 2020.
Din punct de vedere logistic, aceasta a fost cea mai mare producție pe care am organizat-o vreodată, iar pandemia a adus o provocare în plus. Echipa noastră este formată din peste 400 de oameni din întreaga lume. A fost un show foarte complex de pus la punct, dar suntem bucuroși să aducem lumii ceva de această anvergură. Este o modalitate perfectă de a-ți lua rămas bun de la 2020".

Concertul va include, de asemenea, un pre-show live care va fi transmis gratuit. Spectacolul general va fi transmis în direct, programat până la miezul nopții (în Dubai, cu începere de la ora 21:00), însă toate pachetele de streaming achiziționate permit o opțiune de redare, astfel încât fanii să poată urmări din nou, în funcție de fusul orar. Bilete la concertul "KISS 2020 Goodbye" pot fi achiziționate la prețuri variind între 40 de dolari și 1000 de dolari.

Promo concert "KISS 2020 Goodbye":

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Netflix va produce un film despre trupa KISS, "Shout It Out Loud"

După succesul filmului despre trupa Motley Crue, "The Dirt" Netflix a pus ochii acum pe altă legendă rock, KISS. Gigantul serviciilor de streaming video va produce o peliculă biografică despre formaţia americană, iar producţia este cunoscută în acest moment sub numele de "Shout It Out Loud". Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Kiss la Jimmy Fallon
Kiss la Jimmy Fallon

"Shout It Out Loud" intră în producţie la Netflix după un război al licitaţiilor între platformele de streaming. Noul film va fi regizat de către norvegianul Joachin Ronning, cunoscut pentru filmele "Maleficent: Mistress of Evil" şi "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Scenariul este scris de către Ole Sanders. Gene Simmons şi Paul Stanley vor superviza îndeaproape producţia, iar povestea va începe cu copilăria celor doi, care au crescut în Queens, New York.

Vom afla cum s-au împrietenit Gene şi Paul şi cum au fondat formaţia KISS. Evident vom putea asculta hiturile grupului, precum "Shout It Out Loud", "Rock and Roll All Nite" şi "I Was Made For Loving You". KISS pornise un uriaş turneu global în 2019, "End of the Road World Tour", umplând stadioane uriaşe în toată lumea, din Statele Unite în Japonia şi Europa. Turneul se oprise în martie 2020 din cauza pandemiei, dar ar urma să fie reluat în iunie 2021. Grupul a încheiat anul 2020 cu un concert hibrid, care a inclus public live, dar şi virtual.

Trupa KISS există din anul 1973 şi este cunoscută pentru costumele cu ţinte şi pictura facială a membrilor săi. Fomatia a fost printre primele cu un element de shock rock pe scenă, cu scuipat de flăcări şi sânge fals, chitare fumegânde, efecte pirotehnice, tobe care levitează şi multe altele. KISS a vândut peste 75 de milioane de albume în toată lumea.

A schimbat lineup-ul de câteva ori, dar Gene Simmions şi Paul Stanley au rămas mereu oameni de bază. Formula clasică îi includea şi pe Ace Frehley şi Peer cirss, dar aceştia au părăsit trupa în anii '80, revenind pentru o scurtă perioadă în anii '90.

Suntem în plină frenezie a filmelor despre viaţa artiştilor şi în special a starurilor rock. Startul a fost dat de "Bohemian Rhapsody" în 2018, urmat de "The Dirt" în 2019, iar între timp au apărut şi producţii despre Elton John ("Rocketman") şi este în pregătire cel puţin un film despre David Bowie. "The Dirt" a avut un efect atât de mare încât a crescut numărul de ascultări ale pieselor trupei cu câteva sute de procente şi a determinat chiar o reuniune a formaţiei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending