Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Jurnalele actorului Alan Rickman vor fi publicate sub forma unei cărți

Jurnalele regretatului actor Alan Rickman, cunoscut mai ales pentru rolul lui Severus Snape în filmele "Harry Potter", vor fi publicate sub forma unei cărți în toamna anului 2022. Găsești mai multe detalii în articol.
Alan Rickman la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Alan Rickman la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon │ FOTO: YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Editura Canongate a obținut drepturile asupra cărții, intitulată "Jurnalele lui Alan Rickman". Aceasta va fi editată de Alan Taylor. Taylor a declarat pentru The Guardian că jurnalele lui Rickman sunt "anecdotice, indiscrete, înțelepte și complet sincere, și oferă o perspectivă inegalabilă asupra vieții de zi cu zi a unui actor remarcabil, care era la fel de iubit în SUA cum era, cu siguranță, în Regatul Unit".

Jurnalele lui Rickman acoperă o paletă largă de subiecte, de la gândurile sale despre actorie până la prietenii și politică. Alan Rickman era un pasionat de teatru, astfel că în jurnale se găsesc părerile sale despre piesele la care a participat. De asemenea, actorul a dezvăluit momente din culise de la filmările seriei "Harry Potter", din care a făcut parte timp de un deceniu, între 2001 și 2011.

Cele 27 de volume de jurnale scrise de mână, care parcurg mai mult de 25 de ani din viața și cariera lui Rickman, vor fi editate într-o singură carte. Actorul britanic s-a apucat de scrierea acestor jurnale la începutul anilor '90 cu intenția de a le publica. La acea perioadă, cariera lui începuse să prindă contur cu roluri precum Valmont în "Les Liaisons Dangereuses" sau Hans Gruber în "Die Hard".

El și-a continuat documentarea carierei în timp ce apărea în filmele "Harry Potter", "Love, Actually", "Sense and Sensibility", "Galaxy Quest" și multe altele. Rickman a scris în jurnale până în 2016, când a murit de cancer pancreatic la vârsta de 69 de ani.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding lansează EP-ul "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lansează EP-ul de sărbători "Songbook for Christmas", o colecție de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase...

Închide