Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Jennifer Lopez a vorbit despre depresie, mărturisind că pandemia a afectat-o puternic pe plan emoțional

Pandemia și-a pus amprenta chiar și asupra celebrităților cu un nume consacrat în muzica pop. Jennifer Lopez a mărturisit în cadrul unui interviu recent că a fost afectată emoțional atât ea, cât și membrii familiei sale.
Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”

Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely” │ FOTO: Captură YouTube

Felul în care pandemia ne-a scos din zona de confort și-a spus cuvântul la nivel mondial, cu toții simțind într-o măsură mai mică sau mai mare apăsarea și neliniștea ce vin odată cu incertitudinea. Jennifer Lopez se numără și ea printre cei care au fost afectați pe plan emoțional, artista povestind într-un interviu pentru postul de radio spaniol El Zol 107.9 că a trecut prin momente de depresie.

Jennifer Lopez: "Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău"

"Știi, nu e ușor, iar în timpul acestei pandemii cred că a fost un moment în care întreaga lume a fost deprimată, înfricoșată, foarte speriată în legătură cu ceea ce se va întâmpla. Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău, și la fel s-au simțit și copiii mei - toți, întreaga mea familie, prietenele mele."

Jennifer Lopez a traversat această perioadă alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, și cei patru copii: gemenii lui J.Lo din mariajul cu fostul soț, Marc Anthony, și fetele lui Rodriguez dintr-o relație anterioară a acestuia.

Jennifer Lopez: "Fă puțină mișcare acasă, fă ceva care să te facă să te simți bine"

Întrebată cum a reușit să depășească momentele grele din perioada de izolare, Jennifer a mărturisit că s-a rugat foarte mult și că și-a canalizat energia către ceea ce avea de făcut.

"Îți încarci bateriile și continui să-ți vezi de viață. Trebuie să te ridici din pat în fiecare zi și să continui să-ți vezi de treabă. E important să faci asta mai ales în zilele în care nu te simți bine: să te ridici și să faci ceva benefic pentru tine. Fă puțină mișcare acasă, fă ceva care să te facă să te simți bine. Gătește ceva ce îți place. Ridică-te și mergi înainte", ne-a recomandat Jennifer.

Aplicând ceea ce ne-a recomandat și nouă, artista s-a menținut ocupată în ultimele luni, implicându-se în tot felul de proiecte și în perioada de carantină. Despre o parte dintre ele a povestit într-un interviu acordat lui Ellen.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Costel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

După Teo și Vio, a venit și rândul lui Costel să urce pe scena de la iUmor. În numărul prezentat...

Închide