Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Ioana Ignat și Pavel Stratan lansează "Vina Dragostei", o nouă colaborare

E "Vina Dragostei", ne spun Ioana Ignat și Pavel Stratan în versurile noii lor colaborări. În videoclipul piesei, Ioana Ignat joacă rolul sirenei, simbol al aventurării către necunoscut și al ispitei fructului oprit.
Ioana Ignat și Pavel Stratan lansează ”Vina Dragostei”

Ioana Ignat și Pavel Stratan lansează ”Vina Dragostei” │ FOTO: Single Artwork

După colaborarea din 2018, pentru piesa "Te Sărut", Ioana Ignat și Pavel Stratan revin cu o nouă melodie de dragoste. Cei doi vor lansa în curând o baladă intitulată "Vina Dragostei". Videoclipul melodiei a fost deja filmat, Ioana urmând să întruchipeze în această poveste vizuală o sirenă, făptură legendară, recunoscută în mitologie pentru frumusețea ieșită din comun. Ea îl va prinde în mrejele sale pe cel de care s-a îndrăgostit, chiar dacă relația este de la bun început una imposibilă.

Piesa "Vina Dragostei" poate fi ascultată momentan pe Spotify. Fanii celor doi artiști vor putea urmări videoclipul peste câteva zile, premiera fiind programată pe 9 noiembrie.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. Tânăra artistă a învățat să cânte la chitară de pe internet. A urmat apoi cursuri de bas și contrabas. Cochetează în paralel cu modelling-ul.

După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc"  sau "Nu mă uita". Recent, tânăra a lansat piese precum "Singura Greșeală", "Tu Nu Meriți", "Azi" sau "O lume întreagă" și "Sensibil (Nu am somn)".

Unul dintre cei mai creativi si originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpreteaza de 18 ani. Sub titulatura "Amintiri din copilărie", artistul a lansat un album în patru volume, discurile apărând pe piață între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesa a sa este "Eu beu", pavel în repertoriu și colaborări cu CRBL, Jorge si Anna Lesko.

Citește mai multe despre Ioana IgnatPavel Stratan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
System Of A Down s-a întors cu "Protect the Land" și "Genocidal Humanoidz" - VIDEO/AUDIO

Au trecut 15 ani de când System Of A Down nu a mai lansat muzică nouă, iar revenirea trupei are...

Închide