Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Inna ne arată cum se realizează machiajul ei preferat - VIDEO

Inna a împărtășit publicului câteva trucuri de machiaj într-un scurt tutorial de make-up, filmat în cadrul vlogului Dance Queen's House. Artista dezvăluie cu acest prilej și care sunt produsele ce nu lipsesc din trusa ei de machiaj.
Tutorial de make-up cu Inna în Dance Queen House

Tutorial de make-up cu Inna în Dance Queen House │ FOTO: Captură YouTube

Daily vlogul început de Inna pe 3 noiembrie continuă cu un make-up tutorial. Artista a prezentat în cel mai recent episod din Dance Queen's House pașii principali în realizarea machiajului ei preferat.

"Astăzi am să vă arăt cum îmi face Anca machiajul meu preferat. Probabil ați observat, îmi place un anume tip de machiaj: ochi de pisicuță și buze nude. Dar astăzi facem buze roșii", a anunțat Inna în debutul vlogului ei.

Pe măsură ce Anca îi aplică Innei diferite produse de machiaj, artista le povestește fanilor despre experimentarea cu diverse culori de ochi, de la roșu la verde fosforescent, mărturisind că, deși a încercat, nu reușește să realizeze un machiaj la fel de bine ca make-up artistul ei.

"Am învățat și eu foarte multe trucuri, dar niciodată nu-mi iese la fel de bine. Și Anca-mi spune: <<Da, da, e vorba de tine. Tu n-ai răbdare, tu vrei ca în 10 minute să-ți iasă>>. Nu, credeți-mă, am stat și o oră și tot nu mi-a ieșit", a mărturisit Inna.

Artista ne prezintă apoi produsele de bază din trusa ei de machiaj, fără a menționa, însă, brand-urile de la care le-a achiziționat.

"De-a lungul timpului eu am folosit foarte multe iluminatoare. Am o trusă compusă din, cred, șase produse și vreo patru pensule. Nu știu să fac decât un singur tip de machiaj. Ăsta, pe care mi-l face Anca acum, puțin mai rău. În trusă am: un fond de ten, o pudră, culori de ochi am doar maro și negru, rimel, un anticearcăn, contur de buze nude și roșu, pentru că eu mă dau pe toată suprafața buzei cu contur.

De curând am început să folosesc bază de machiaj. Recunosc, iese mai bine machiajul dacă folosesc baza de machiaj."

În acest vlog, o vedem pe Inna și la bucătărie, artista gătindu-i make-up artistului ei.

VIDEO: Inna ne arată cum se realizează machiajul ei preferat (Make-up Tutorial) - Dance Queen's House #8

"Dance Queen's House" este o sesiune muzicală aparte, ce a început pe 3 noiembrie. Vreme de trei săptămâni, artista stă izolată într-o casă cu producători și compozitori renumiți, alături de care lucrează la piese noi, ce vor fi prezentate ulterior publicului.

La finalul celor trei săptămâni, vor rezulta mai multe piese, iar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP, care va purta chiar numele "Dance Queen's House".

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Irina Rimes la Urbanist Sessions, într-o ipostază nemaiauzită până acum - VIDEO

Irina Rimes demonstrează constant că are numeroase fațete artistice. Melodii emoționante, cu mesaj, iubiri deplânse pe note muzicale sau colaborări...

Închide