Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Inna s-a izolat în "Dance Queen House". Urmărește primul episod - VIDEO

Inna a dat startul proiectului "Dance Queen House", în cadrul căruia artista, închisă într-o casă cu producători de renume, va compune piese noi pentru un viitor EP. Momentele cele mai importante din sesiunile de compus apar pe YouTube, în primul episod Inna prezentându-ne casa în care va locui pentru următoarele trei săptămâni.
Inna în primul episod din vlogul ”Dance Queen House”

Inna în primul episod din vlogul ”Dance Queen House” │ FOTO: Captură YouTube

Inna s-a izolat de lume pentru a compune. Noul ei proiect, o sesiune muzicală aparte intitulată "Dance Queen House", a început pe 3 noiembrie. Pentru următoarele trei săptămâni, artista va sta într-o casă cu producători și compozitori renumiți, alături de care va lucra la piese noi, ce vor fi prezentate ulterior publicului.

Procesul creativ va fi surprins pe cameră într-un daily vlog, ce le va permite fanilor să o vadă pe Inna "la masa de lucru". 

Inna: "M-am închis într-o casă cu cei mai tari producători din România"

"Hey, salutare, sunt Inna și începând de astăzi o să am parte de una dintre cele mai tari experiențe din viața mea. M-am închis într-o casă cu cei mai tari producători din România și vom compune muzică pe toată perioada. Suntem bine, ne-am testat cu toții, respectăm toate măsurile de prevenție, nu vă faceți griji. O să ne simțim bine, o să mai vină și prieteni în vizită, dar i-am rugat și pe ei să se testeze cu 48 de ore înainte. Este foarte strict ce se întâmplă aici.

Băieții deja s-au așezat, vor fi trei săptămâni în care nu vom ieși din casă, în care vom face muzică. Ne vom filma în fiecare zi, iar pe 20, asta fiind ultima zi din sesiune, vom posta toată muzica pe care am făcut-o. Așa că stați aici, pe YouTube, să vedeți ce facem în casă.

Hai că am vorbit mai mult ca oricând. Mai bine vă arăt casa și studiourile", spune Inna în debutul primului episod din cadrul noului ei proiect.

VIDEO: Inna - "Dance Queen's House" (primul episod)

Alături de artistă sunt Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și compozitori cu care INNA a lansat hituri precum "Ruleta", "Iguana", "RA", "Tu Manera", "Discoteka", "Gimme Gimme", "Heaven", "Sun is Up".

La finalul celor trei săptămâni, vor rezulta mai multe piese, iar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP, care va purta chiar numele "Dance Queen's House".

Citește mai multe despre Inna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify testează o nouă funcție ce le va permite artiștilor să își promoveze muzica mai bine

Spotify testează o nouă caracteristică ce permite artiștilor să sporească vizibilitatea anumitor piese prin algoritmii de recomandare ai platformei, în...

Închide