Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gorillaz și Deftones sunt "raza de speranță" a Electric Castle pentru 2021

Electric Castle a anunțat doi noi headlineri pentru ediția a 8-a a festivalului, din 2021. După Twenty One Pilots, trupă ce a fost confirmată în iunie, organizatorii adaugă pe afiș încă două nume cu rezonanță: Gorillaz și Deftones. Au fost puse în vânzare și noi bilete, denumite FlexiPasses.

Publicat

pe

Membrii Gorillaz în videoclipul ”Tranz”
Membrii Gorillaz în videoclipul ”Tranz” │ FOTO: Captură YouTube

Într-un context pandemic, organizatorii Electric Castle continuă să lucreze cu optimism la următoarea ediție a festivalului, ce ar trebui să aibă loc în 2021. Nu există certitudini, dar se privește cu speranță spre vara viitoare, când Gorillaz și Deftones sunt oficial capete de afiș la Electric Castle, alături de Twenty One Pilots. Organizatorii au anunțat cu acest prilej și noile bilete FlexiPasses, care le asigură cumpărătorilor opțiunea restituirii banilor în cazul unei noi amânări.

"Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones sunt headlinerii confirmați pentru ediția a 8-a a festivalului Electric Castle. Aceasta este raza noastră de speranță. Privim către vara viitoare având acest plan în minte. Întreaga industrie se adaptează și continuăm cu toții să căutăm soluții pentru a face ca festivalurile să poată avea loc în 2021.

Ca de obicei, am muncit să punem la cale cel mai bun lineup posibil.

Toate biletele care se vând din acest moment sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că veți putea obține cel mai bun preț și restituirea integrală a banilor în cazul în care festivalul e amânat", au transmis organizatorii EC.

Gorillaz și Deftones vin la EC8 (Electric Castle, ediția a 8-a)

Gorillaz, trupa virtuală creată de Damon Albarn și Jamie Hewlett, a fost activă în lunile de pandemie. Pe 23 octombrie formația a lansat cel de-al 7-lea album de studio, "Song Machine, Season One: Strange Timez", continuarea acestui LP fiind programată să apară în 2021. Pe acest material au fost incluse o sumedenie de colaborări inedite, Albarn lucrând cu St. Vincent, Elton John, Skepta, Beck și Robert Smith, printre alții. Colaborarea cu vocalistul The Cure, "Strange Timez", a beneficiat de un videoclip inspirat de Odiseea Spațială, Murdoc intrând în pielea astronautului Dave Bowman din filmul lui Kubrick.

Toamna aceasta a marcat și revenirea trupei Deftones. Formația a lansat pe 25 septembrie albumul "Ohms", primul LP după o pauză de 4 ani. Pentru acest material, Deftones a colaborat cu producătorul Terry Date, cel care și-a pus amprenta și asupra primelor patru LP-uri ale formației. Materialul a fost înregistrat la Henson Studios din Los Angeles și la Trainwreck Studios din Woodinville, Washington.

Electric Castle a fost reprogramat în perioada 14 - 18 iulie 2021. Cea de-a 8-a ediție a festivalului se va desfășura, conform tradiției, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca.

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 13 iulie 2022

Electric Castle 2022

Loc
Castelul Banffy

Trending