Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ellie Goulding lansează EP-ul "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lansează EP-ul de sărbători "Songbook for Christmas", o colecție de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding │ FOTO: Captură YouTube

EP-ul conține șase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Crăciun pentru piesa "Your Song" (Elton John), la piesa "The Writer" a lui Ellie, parte de pe albumul său de debut, "Lights", și care a aniversat zece ani la începutul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea în exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa "River", de la Joni Mitchell.

Ellie Goulding: "Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun"

"Sunt entuziasmată să lansez "Songbook for Christmas", o compilație a pieselor mele preferate pentru sărbători. Lansarea acestor piese se întinde pe diferite perioade în cariera mea și m-am gândit că ar fi frumos să le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun", a declarat Ellie.

Tracklist "Songbook For Christmas":

  1. O Holy Night
  2. Your Song
  3. Vincent
  4. How Long Will I Love You
  5. Explosions
  6. The Writer

"Songbook For Christmas" Tracklist (versiunea pentru Amazon Music):

  1. River (Amazon Original)
  2. O Holy Night
  3. Your Song
  4. Vincent
  5. How Long Will I Love You
  6. Explosions
  7. The Writer

Cel mai nou album a lui Ellie, "Brightest Blue", s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are două parti, "Brightest Blue" (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si "EG.0".

"Sunt fascinată de metoda scrierii unei piese pop, dar este ceva diferit față de ce este pe "Brightest Blue". "EG.0" este o colecție de piese pe care le-am scris, ca un fel de personaj în care se regăsește alter ego-ul meu. Mi-a plăcut ideea de a juca o femeie puternică, acesta nu a fost cazul în "Brightest Blue"", a explicat Ellie.

În martie 2020, s-au împlinit 10 ani de la lansarea albumului de debut al lui Ellie – "Lights", ce a fost clasat pe locul 1 în topurile din Mariea Britanie și a fost vândut în peste 1.4 milioane de exemplare la nivel mondial. În cariera incredibilă a lui Ellie de până acum, artista a adunat o serie de reușite: două albume clasate pe prima poziție a topurilor, două premii BRIT, peste 15 milioane de albume vândute și 132 de milioane de single-uri și peste 24.1 miliarde de stream-uri. De asemenea, Ellie a atins numărul de 10 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5 miliarde de vizualizări.

 

Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending