Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Elena Gheorghe a amânat concertul de la Sala Palatului; s-a revanșat față de fani cu lansarea concertului integral "Lunâ Albâ"

"Armâna Mea", show-ul Elenei Gheorghe de la Sala Palatului, a suferit o nouă amânare. Concertul va avea loc pe 24 mai 2021, la exact un an de la data stabilită inițial. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Elena Gheorghe în concertul "Lunâ Albâ"
Elena Gheorghe în concertul "Lunâ Albâ" │ FOTO: captură YouTube / Elena Gheorghe

Elena Gheorghe s-a văzut nevoită să reprogrameze concertul său de muzică armânească. Cântăreața le-a adus, totuși, fanilor o bucurie și a lansat pe canalul său de YouTube concertul integral din 2019 de la Sala Palatului. Intitulat "Lunâ Albâ", spectacolul s-a bucurat de un succes neașteptat, iar Elena își dorește să pornească o tradiție de concerte cu muzică armânească la Sala Palatului.

"Dragii mei,

Dată fiind situația epidemiologică actuală, ne vedem nevoiți să mutăm spectacolul pentru data de 24 mai 2021. Biletele achiziționate rămân valabile. Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați susținut și ați achiziționat și păstrat biletele la acest spectacol, în ciuda perioadei dificile pe care o traversam cu toții.
Am postat pe canalul meu de youtube concertul <<Luna alba>> integral ca să vă aducă un pic de bucurie!
Vă îmbrățișez și abia aștept ziua în care vă voi cânta cu tot sufletul!
Cu dragoste, a voastră
Elena", le-a transmis artista fanilor.

Concertul "Lunâ Albâ" a avut loc pe 23 mai 2019. În cadrul acestuia, Elena a lansat un album de muzică armânească ce conține 11 piese, atât melodii tradiționale și readaptări în manieră modernă, cât și piese noi. Inspirația pentru concert a venit de la piesa "Lunâ Albâ", care a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube în primele două două luni. Spectacolul a fost  grandios, atât prin interpretarea artiștilor, muzică, dans și tradiții armânesti, dar și prin producția vizuală.

Alături de Elena au mai urcat pe scenă cei mai iubiți interpreți de muzică armânească: Gicu Coadă, unul dintre cei mai apreciați artiști ai aromânilor de pretutindeni, Sirma Guci, poetă, textieră și compozitoare de marcă a comunității armane și formația Steaua di Vreari, care de 19 ani bucură prin muzica ei inimile oamenilor. Atât Gicu Coada, cât și Steaua di Vreari sunt unii dintre artiștii care au colaborat cu Elena și în anul 2008, atunci când artista a lansat pe piață primul ei album de muzica aromână. De asemenea, ansamblul Vanghelizmo readuce în inimile publicului flacăra vie a unui folclor nemuritor, menținut viu prin cultura orală secole la rând.

În ceea ce privește concertul de anul viitor de la Sala Palatului, Elena Gheorghe a comentat:

"Conceptul spectacolului păstrează tradiția, dar vine cu ceva nou față de ce a fost anul trecut. Îmi place ca oamenii să trăiască muzica la show-urile mele, nu doar să o asculte. Lucrez mereu la fiecare detaliu, de la ținute la scenografie și regie, pentru ca experiența celor din sală să fie una completă și de neuitat. Îmi place ca la final cei prezenți să simtă că au fost la un show, nu doar la un concert. <<Armâna Mea>> va fi un spectacol care îți va face sufletul să vibreze, iar ritmul muzicii te va ridica cu siguranță la dans".

Prețurile biletelor pentru concertul "Armâna Mea" variază între 72 și 240 de lei, în funcție de categorie. Consultă agenda InfoMusic și cumpără bilete.

Urmărește concertul integral Elena Gheorghe - "Lunâ Albâ" de la Sala Palatului

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 24 mai 2022

Elena Gheorghe - Armâna Mea

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Vunk și Elena Gheorghe au lansat piesa "Ce m-aș face fără tine" - AUDIO

Vunk și Elena Gheorghe marchează o colaborare plină de melancolie. Muzicienii au lansat "Ce m-aș face fără tine", o baladă emoționantă, pe care te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine
Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga, "Ce m-aș face fără tine" vorbește despre dragostea ideală, acel suflet pereche pe care, se spune, îl întâlnești o singură dată în viața. Versurile sunt acompaniate de o partitură muzicală delicată și emoționantă.

AUDIO: Vunk & Elena Gheorghe - Ce m-aș face fără tine

Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară că afară", "Așa și", "Numai la doi" sau "Vino du-te" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, Vunk își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa Vunk a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: "...de corazón" (2003) și "Soarele meu" (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum "Body Song", "Ecou", "Antidot", "Autograf", "Până dimineață". Hituri ca "Mamma Mia", "Midnight Sun" și "Senor Loco" au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, "Lunâ Albâ" (2019).

Citește în continuare

Trending