Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Costel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

După Teo și Vio, a venit și rândul lui Costel să urce pe scena de la iUmor. În numărul prezentat în cadrul emisiunii, comediantul a vorbit despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Publicat

pe

Costel la iUmor
Costel la iUmor │ FOTO: Captură YouTube

Mergând pe ideea de egocentrism, Costel a vorbit la iUmor despre problemele sale: de la porumbei la bormașini, copii gălăgioși, frica de confruntări și vecini irascibili. Ca și colegii săi, Vio și Teo, Costel și-a început numărul cu un roast la adresa iUmor.

"În ultima perioadă, neavând show-uri, am început să fac destul de multă reclamă în online. Am făcut de curând la o bancă și mi-a scris cineva un comentariu: <<Cât de jos te poți duce, Costele? Ce urmează, iUmor?>>."

Spre deosebire de Teo, care a avut parte de o primire mai caustică din partea juraților, Costel a intrat în grațiile lui Bendeac încă de la început, acesta mărturisind că-l simpatizează și că i-a urmărit evoluția.

"Cel care întotdeauna mi-a fost foarte, foarte aproape, și pe care l-am urmărit și i-am urmărit întreaga carieră a fost Costel", a mărturisit Bendeac, dând de înțeles că pe el îl preferă din triada Teo, Vio și Costel.

Costel: "Dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat"

Umorul pe care a mizat Costel în numărul său a fost bazat pe stereotipurile și clișeele românești, hibele de care mulți dintre noi ne lovim zi de zi. Privite prin ochii lui Costel, toate au căpătat, însă, alte înțelesuri. Disensiunile dintre vecini au alunecat spre karma, copiii au devenit vectori ai atitudinii noastre față de unguri, iar bormașinile s-au transformat în dovada absolută a bărbăției.

"În primul rând, ca bărbat, dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat", a spus Costel, convingându-ne apoi că a da găuri în pereți devine foarte ușor un viciu.

Cei care au mai fost la numerele de stand-up ale lui Costel au recunoscut "trademark-ul" său cu familia "monovenituală", dar "policheltuitoare". Trăgând linie, numărul său a fost "foarte în stilul lui Costel", adică alimentat de lumea sa interioară și de bogata sa imaginație. Doar așa se putea ajunge la concluzia că porumbeii sunt catolici și că fac "numărul doi" citind "Pe fir cu Porumboiu" sau "Pe aripile vântului", iar cei care hrănesc porumbeii cu siguranță urăsc oamenii. Nu au lipsit nici grimasele lui clasice, interpretarea actoricească dând savoare fiecărei glume.

VIDEO: Costel la iUmor

Trending