Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Costel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

După Teo și Vio, a venit și rândul lui Costel să urce pe scena de la iUmor. În numărul prezentat în cadrul emisiunii, comediantul a vorbit despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.
Costel la iUmor

Costel la iUmor │ FOTO: Captură YouTube

Mergând pe ideea de egocentrism, Costel a vorbit la iUmor despre problemele sale: de la porumbei la bormașini, copii gălăgioși, frica de confruntări și vecini irascibili. Ca și colegii săi, Vio și Teo, Costel și-a început numărul cu un roast la adresa iUmor.

"În ultima perioadă, neavând show-uri, am început să fac destul de multă reclamă în online. Am făcut de curând la o bancă și mi-a scris cineva un comentariu: <<Cât de jos te poți duce, Costele? Ce urmează, iUmor?>>."

Spre deosebire de Teo, care a avut parte de o primire mai caustică din partea juraților, Costel a intrat în grațiile lui Bendeac încă de la început, acesta mărturisind că-l simpatizează și că i-a urmărit evoluția.

"Cel care întotdeauna mi-a fost foarte, foarte aproape, și pe care l-am urmărit și i-am urmărit întreaga carieră a fost Costel", a mărturisit Bendeac, dând de înțeles că pe el îl preferă din triada Teo, Vio și Costel.

Costel: "Dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat"

Umorul pe care a mizat Costel în numărul său a fost bazat pe stereotipurile și clișeele românești, hibele de care mulți dintre noi ne lovim zi de zi. Privite prin ochii lui Costel, toate au căpătat, însă, alte înțelesuri. Disensiunile dintre vecini au alunecat spre karma, copiii au devenit vectori ai atitudinii noastre față de unguri, iar bormașinile s-au transformat în dovada absolută a bărbăției.

"În primul rând, ca bărbat, dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat", a spus Costel, convingându-ne apoi că a da găuri în pereți devine foarte ușor un viciu.

Cei care au mai fost la numerele de stand-up ale lui Costel au recunoscut "trademark-ul" său cu familia "monovenituală", dar "policheltuitoare". Trăgând linie, numărul său a fost "foarte în stilul lui Costel", adică alimentat de lumea sa interioară și de bogata sa imaginație. Doar așa se putea ajunge la concluzia că porumbeii sunt catolici și că fac "numărul doi" citind "Pe fir cu Porumboiu" sau "Pe aripile vântului", iar cei care hrănesc porumbeii cu siguranță urăsc oamenii. Nu au lipsit nici grimasele lui clasice, interpretarea actoricească dând savoare fiecărei glume.

VIDEO: Costel la iUmor

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxen colaborează cu Alexander Rybak și lansează piesa "Wonderland"

Roxen revine în atenția publicului cu o colaborare de excepție alături de Alexander Rybak, câștigătorul Eurovision 2009. Melodia poate fi...

Închide