Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Costel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

După Teo și Vio, a venit și rândul lui Costel să urce pe scena de la iUmor. În numărul prezentat în cadrul emisiunii, comediantul a vorbit despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.
Costel la iUmor

Costel la iUmor │ FOTO: Captură YouTube

Mergând pe ideea de egocentrism, Costel a vorbit la iUmor despre problemele sale: de la porumbei la bormașini, copii gălăgioși, frica de confruntări și vecini irascibili. Ca și colegii săi, Vio și Teo, Costel și-a început numărul cu un roast la adresa iUmor.

"În ultima perioadă, neavând show-uri, am început să fac destul de multă reclamă în online. Am făcut de curând la o bancă și mi-a scris cineva un comentariu: <<Cât de jos te poți duce, Costele? Ce urmează, iUmor?>>."

Spre deosebire de Teo, care a avut parte de o primire mai caustică din partea juraților, Costel a intrat în grațiile lui Bendeac încă de la început, acesta mărturisind că-l simpatizează și că i-a urmărit evoluția.

"Cel care întotdeauna mi-a fost foarte, foarte aproape, și pe care l-am urmărit și i-am urmărit întreaga carieră a fost Costel", a mărturisit Bendeac, dând de înțeles că pe el îl preferă din triada Teo, Vio și Costel.

Costel: "Dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat"

Umorul pe care a mizat Costel în numărul său a fost bazat pe stereotipurile și clișeele românești, hibele de care mulți dintre noi ne lovim zi de zi. Privite prin ochii lui Costel, toate au căpătat, însă, alte înțelesuri. Disensiunile dintre vecini au alunecat spre karma, copiii au devenit vectori ai atitudinii noastre față de unguri, iar bormașinile s-au transformat în dovada absolută a bărbăției.

"În primul rând, ca bărbat, dacă nu ai bormașină, nu ești bărbat", a spus Costel, convingându-ne apoi că a da găuri în pereți devine foarte ușor un viciu.

Cei care au mai fost la numerele de stand-up ale lui Costel au recunoscut "trademark-ul" său cu familia "monovenituală", dar "policheltuitoare". Trăgând linie, numărul său a fost "foarte în stilul lui Costel", adică alimentat de lumea sa interioară și de bogata sa imaginație. Doar așa se putea ajunge la concluzia că porumbeii sunt catolici și că fac "numărul doi" citind "Pe fir cu Porumboiu" sau "Pe aripile vântului", iar cei care hrănesc porumbeii cu siguranță urăsc oamenii. Nu au lipsit nici grimasele lui clasice, interpretarea actoricească dând savoare fiecărei glume.

VIDEO: Costel la iUmor

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxen colaborează cu Alexander Rybak și lansează piesa "Wonderland"

Roxen revine în atenția publicului cu o colaborare de excepție alături de Alexander Rybak, câștigătorul Eurovision 2009. Melodia poate fi...

Închide