Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Concertul aniversar Trooper - "De la începuturi" se mută în online

Concertul aniversar Trooper, ce ar fi trebuit să aibă loc la Arenele Romane, a fost mutat în online. Decizia a fost luată pe fondul noilor restricții impuse de Guvern.

Concert Trooper la Stelele Rockului Romanesc 2 pe 16 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Trooper - "De la începuturi", concertul aniversar programat inițial pe 24 octombrie la Arenele Romane, a fost mutat pe 13 noiembrie în online. Show-ul va avea loc în Hard Rock Cafe, fără public, și va fi transmis pe pagina oficială de facebook a formației - Trooper România.

Muzicienii au dorit ca oricine are acces la internet să se poată bucura de concert, prin urmare este gratuit. Pentru cei care vor să plăteasca un bilet virtual, va exista și un cont afișat pe ecran înaintea concertului.

"Ne-am dorit mult să ne putem vedea față în față cu toți cei care iubesc muzica Trooper, însă este clar că 2020 nu este anul potrivit. După mai multe încercări, după discuții cu toate instituțiile statului, am luat decizia să organizăm acest live online. Sperăm să vă avem alături la acest ultim concert Trooper din 2020! Vă mulțumim pentru tot!", a declarat Coiotu'.

Trooper a marcat aniversarea celor 25 de ani de activitate și prin lansarea unui nou single, intitulat "Rădăcini de dor". Melodia are 18 minute și a fost scrisă în perioada de izolare. La înregistrările piesei au participat și câțiva invitați importanți: Alin Stoica, Lavinia Săteanu, Mădalina Stephanie Radu, Liviu Cheloiu, Ana Bianca Gîrlă și Ștefan Milutinovici. Single-ul a fost mixat și masterizat de celebrul inginer de sunet american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și "Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei".

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a explicat de ce nu îi place să plângă - VIDEO

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de...

Închide