Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Urmărește fragmente din concertul caritabil Metallica ("Helping Hands Concert & Auction") - VIDEO

Metallica și-a arătat încă o dată sprijinul pentru categoriile sociale defavorizate și implicit puternic afectate de COVID-19 prin intermediul unui concert caritabil. Intitulat "Helping Hands Concert & Auction", show-ul a fost transmis online din San Rafael, California. Fragmente din concertul formației pot fi urmărite în articol.

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe 14 noiembrie, Metallica a cântat pentru fanii formației, dar, mai presus de asta, Hetfield & Co și-au investit timpul și energia în realizarea unui eveniment caritabil. "Helping Hands Concert & Auction" a avut drept principal scop acest frumos gest de solidaritate, aceasta dorință de a oferi o mână de ajutor celor care au nevoie. Toate fondurile din vânzările de bilete au fost direcționate către ONG-ul formației, All Within My Hands, prin intermediul căruia trupa a făcut deja mai multe donații generoase.

Show-ul a debutat cu o prezentare a activității acestui ONG, Metallica oferind detalii cu privire la felul în care banii donați sunt distribuiți categoriilor sociale defavorizate. Trupa a intrat apoi în pâine cu o versiune unplugged a piesei "Blackened", de pe albumul "…And Justice for All". Pentru a crea iluzia unui public ce îi urmărește în direct au fost create panouri din multiple ecrane, ce transmiteau live reacțiile fanilor care îi urmăreau de acasă.

"Felul în care setup-ul ăsta a fost aranjat este grozav. Avem patru pereți de oameni în jurul nostru. Cam asta este cea mai apropiată variantă a unui concert cu public în perioada asta, așa că suntem bucuroși că sunteți aici. Noi patru suntem extrem de recunoscători că putem face muzică și că putem contribui la acest act caritabil. Voi toți faceți parte din asta. Ni s-au alăturat și niște prieteni", a mai spus Hetfield, prezentând apoi muzicienii care s-au alăturat formației cu prilejul acestui concert.

Trupa și-a împărțit concertul în două segmente: unul acustic și unul electric. Mai jos puteți urmări fragmente atât din show-ul unplugged, cât și din cel electric.

Setlist Metallica -"Helping Hands Concert & Auction":

Acustic:

 1. Blackened
 2. Creeping Death
 3. When a Blind Man Cries
 4. The Unforgiven
 5. Now That We’re Dead
 6. Turn the Page
 7. Nothing Else Matters
 8. All Within My Hands

Electric:

 1. Disposable Heroes
 2. The House of the Rising Sun
 3. Wasting My Hate
 4. For Whom the Bell Tolls
 5. Master of Puppets
 6. Enter Sandman

VIDEO: Metallica: Helping Hands Concert & Auction, Live & Acoustic

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solista Nightwish cântă un cover după "Let It Go" din animaţia Disney "Frozen" - VIDEO

Oricine a aruncat o privire prin supermarket în aceste zile, a observat cu siguranţă că au apărut reni, brazi de...

Închide