Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor

Marea Unire Zu 2020, evenimentul ce va marca sărbătoarea Sfântului Andrei, dar și Ziua Națională a României, va aduce în fața publicului artiști îndrăgiți din muzica românească, precum Lidia Buble, Cornel Ilie, Alina Eremia și The Motans. Concertele vor putea fi urmărite la Antena 1, pe 30 noiembrie și 1 decembrie.

Publicat

pe

Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio Zu
Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio Zu │ FOTO: Captură YouTube

Marea Unire Zu din 2020 îi va aduce pe aceeași scenă pe mulți dintre artiștii îndrăgiți din România. Vor participa peste 30 de cântăreți și trupe, de la nume sonore din zona pop, ca Alina Eremia, The Motans, Smiley, Feli, Lidia Buble, Jo și Alexandra Stan, la artiști și trupe pop-rock precum Cornel Ilie și Proconsul, sau rapperi ca Spike și Puya.

Publicul va putea urmări toate recitalurile pe 30 noiembrie și 1 decembrie, de la 23:15, pe Antena 1. Va exista și opțiunea de a asculta interpretările la Radio Zu, întregul eveniment urmând a fi transmis pe toate frecvențele. În online, concertele vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook Radio Zu sau pe Visual Radio (radiozu.ro/live).

Artiștii confirmați la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă

  • POP: The Motans, Alina Eremia, Smiley, Feli, Andia, Lidia Buble, Nicole Cherry, Raluka, Mira, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Mario Fresh, Connect-R
  • POP-ROCK: Cornel Ilie, Proconsul
  • FOLK: Tudor Gheorghe
  • POPULARĂ: Vlăduța Lupău, Veta Biriș
  • LATINO-POP: Pepe
  • MUZICĂ LĂUTĂREASCĂ: Azur, Proiectul Balkanic, Pindu, Ștefania, Eric Dobriceanu
  • RAP: Spike, Puya, Speak
  • MUZICĂ UȘOARĂ: Nico, Fuego

Smiley și Feli vor fi invitați și la Morning Zu, pe 1 Decembrie. Cei doi vor putea fi ascultați pe radio după ora 8:00.

Marea Unire Zu va merge în 2020 pe aceeași idee ca și în anii trecuți: unirea generațiilor și a genurilor muzicale. Astfel, Cornel Ilie, Alexandra Stan și Liviu Teodorescu au pregăti un cover inedit al piesei "Oameni", de Aurelian Andreescu. Publicul va putea urmări acest moment pe 30 noiembrie.

Marea Unire ZU 2020 este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Momentele artistice au fost deja filmate la Romexpo, în condiții de maximă securitate.

Trending