Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Câte voturi a primit Kanye West la alegerile din SUA; Iată cifrele

În vreme ce numărătoarea de voturi continuă în SUA pentru a afla cine este noul preşedinte, aflăm câte voturi a primit rapperul Kanye West. Muzicianul căsătorit cu Kim Kardashian ar fi primit 60.000 de voturi de la publicul din SUA şi şi-a anunţat intenţia de a candida şi în 2024. Aflaţi cum a evoluat candidatura lui West din articol.

Publicat

pe

Kanye West mesaj Twitter candidatura 2024
Kanye West mesaj Twitter candidatura 2024 │ FOTO: Kanye West twitter.com

Rapperul de 43 de ani nu a reuşit să se înregistreze la alegeri în toate statele din SUA. Kanye West a obţinut aproximativ 60.000 de voturi din totalul potenţial de 160 de milioane. A candidat din partea partidului "Birthday Party". Întrebat de ce se numeşte astfel formaţiunea sa politică, muzicianul a replicat că "atunci când câştigăm e ca o zi de naştere pentru toată lumea". Recent l-am văzut pe pe artist invitat la Joe Rogan, pentru un podcast de 3 ore despre politică, religie, alieni şi conspiraţii.

Kanye nu e totuşi cel mai impresionant candidat independent, libertariana Jo Jorgensen strângând peste 1.5 milioane de voturi. Alţi 1200 de candidaţi au mai fost înscrişi în 2020. Kanye e totuşi doar la prima candidatură şi a apărut pe buletinul de vot în 12 state. A ratat termenul limită de înscriere în reţelele 38. Cele mai multe voturi au fost strânse în Tennessee, tradiţional un stat republican. Candidatura a fost anunţată târziu, ce e drept, de abia în luna iulie din 2020. Platforma sa politică ar fi fost modelată după sistemul Wakandei, tărâmul imaginar din pelicula Marvel "Black Panther".

Printre propunerile lui Kanye se numără înlăturarea chimicalelor din deodorant, pasta de dinţi şi o poziţie fermă contra avortului. Mulţi s-au întrebat dacă muzicianul poate candida la o funcţie atât de înaltă în stat, având în vedere că suferă de bipolaritate. Elon Musk l-a susţinut totuşi la alegerile din acest an.

În ultimul an Kanye a regăsit divinitatea şi a lansat o serie de piese şi albume dedicate lui Dumnezeu şi credinţei sale. A ţinut de asemenea o serie de slujbe-concert aproape de vila sa din Wyoming, strângând un număr impresionant de fani care au căzut în transa concertelor sale inedite.

Pe 4 noiembrie 2020 Kanye West a postat pe Twitter imaginea pe care o vedeţi mai sus, promiţând şi să candideze din nou în 2024. Până atunci pregăteşte noi perechi de încălţăminte, un hanorac de 60 de dolari şi noi albume gospel.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Kanye West e suspendat de pe Instagram şi Twitter; Iată ce a postat rapperul

Kanye West, sau "Ye" cum îi place să i se zică este din nou în centrul atenţiei din motive greşite. Rapperul a fost suspendat de pe Twitter şi Instagram în urma unor postari antisemite. În plus, se discută tot mai mult despre suspendarea relaţiei sale fructuoase cu Adidas.

Publicat

pe

Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020
Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020 │ FOTO: Joe Rogan

Purtători de cuvânt ai celor de la Twitter şi Instagram au declarat pe 8 octombrie că muzicianul Kanye West a făcut postări care îi încălcau politicile. Problemele au început sâmbătă, atunci când Ye a ameninţat cu atacuri militare poporul evreu. În acelaşi tweet înlăturat de Twitter artistul afirma că a fost sabotat pentru că nu e de acord cu agenda "lor". Această ieşire vine la doar câteva zile după Ye a fost surprins purtând tricouri "White Live Matters" la Paris Fashion Week şi le-a inclus în colecţia sa chiar.

A fost mustrat de numeroşi creatori de modă, artişti, dar Ye nu a fost înduplecat să schimbe mesajul de pe tricouri. Colecţia a început să fie chiar boicotata de către rapperul Sean "Diddy" Combs", cunoscut şi că Puff Daddy. De fapt de aici ar fi pornit totul, deoarece Ye a postat pe Instagram o conversaţie avută cu Diddy, în care sugera că acesta din urmă "este controlat de evrei". De aici i s-a tras şi suspendarea din partea Meta/Instagram.

Trebuie spus şi că rapperul revenise pe Twitter sâmbătă, pe 7 octombrie după o pauză de 2 ani şi asta pentru că nu avea unde să posteze, având contul de Instagram blocat. CEO-ul Tesla şi SpaceX, Elon Musk şi prieten apropiat al lui Ye s-a numărat printre cei care i-au urat bun venit din nou pe platformă. Oficialii Twitter şi Meta susţin că în acest moment Ye e doar suspendat de pe ambele reţele şi a avut postările şterse, dar el va putea reveni pe platforme după o perioadă de suspendare, probabil de 30 de zile.

Alte restricţii pot apăra pentru recidivişti. Între timp Kanye continua să strecoare mesaje în postări şi haine cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. Artistul a candidat şi în 2020, obţinând în jur de 60.000 de voturi. Adidas a anunţat în ultima săptămână ca "reanalizează parteneriatul cu Kanye", iar dacă acesta pică, atunci rapperul şi-ar pierde statutul de miliardar.

Muzicianul vine după un an marcat de divorţul de Kim Kardashian şi un bullying constant al noului iubit al lui Kim, Pete Davidson.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending