Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

"Despacito" a fost depășit; află ce clip a devenit cel mai vizionat pe YouTube

"Baby Shark", melodia pentru copii care a luat lumea cu asalt în urmă cu doi ani, este acum cel mai popular clip pe YouTube, având peste 7 miliarde de vizualizări pe platformă.

Publicat

pe

YouTube

"Baby Shark" a detronat recordul stabilit anterior de "Despacito", melodia de succes a lui Luis Fonsi cu rapperul Daddy Yankee. Versiunea în limba spaniolă a piesei "Despacito" a ocupat locul fruntaș mai mult de trei ani, după ce l-a revendicat pentru prima dată în august 2017 și a ajuns pe locul 1 în clasamentul YouTube al videoclipurilor muzicale din acel an.

Lansat pentru prima dată în 2015, "Baby Shark" vine de la SmartStudy, compania de divertisment sud-coreeană din spatele brandului pentru copii Pinkfong. SmartStudy a lansat câteva mii de videoclipuri sub eticheta Pinkfong, dar "Baby Shark" este cel mai popular clip.

"Baby Shark" a devenit un fenomen în SUA în 2018, după ce o provocare pe social-media i-a stârnit pe fani să se înregistreze dansând pe această melodie. La acest trend au participat și celebrități ca Ellen DeGeneres și James Corden.

Povestea "Baby Shark" nu se încheie cu acest nou record. SmartStudy a lansat mai multe linii de produse "Baby Shark", inclusiv jucării, păpuși, cărți, jocuri și îmbrăcăminte. De asemenea, este în lucru un serial animat 2D ce îi va urmări pe Baby Shark și pe cel mai bun prieten al său, William, în timp ce pornesc în aventuri pline de distracție, întâlnesc cu noi prieteni și cântă melodii vesele.

Topul celor mai vizionate 5 clipuri de pe YouTube la momentul actual:

  • Pinkfong – Baby Shark – 7.060.664.572 de vizionări
  • Luis Fonsi feat. Daddy Yankee – Despacito - 7.041.609.887 de vizionări
  • Ed Sheeran – Shape of You – 5.050.580.832 de vizionări
  • Wiz Khalifa ft. Charlie Puth – See You Again – 4.799.105.806 vizionări
  • Masha and The Bear – Recipe for disaster – 4.361.139.495 de vizionări

Trending