Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au colaborat pentru cartea "Dumnezeu vs Satana - Vacanță în România"

Prieteni, comedianți și colegi de radio, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au mai bifat o nouă realizare - cartea "Dumnezeu vs Satana - Vacanță în România". Găsești mai multe detalii în articol.
Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu │ FOTO: PR

Ideea cărții a venit de la serialul cu același nume de pe YouTube, creat de Andrei și Ionuț. "Dumnenzeu vs Satana" a debutat în 2018 și a strâns la fiecare episod din primul sezon peste 3 milioane de vizualizări, devenind cel mai vizionat serial online din România.

Această serie de video-uri este o critică socială a tuturor lucrurilor negative din România, un pamflet menit să scoată în evidență erorile din societatea românească. După o pauză de 2 ani, serialul s-a întors cu un nou sezon adaptat perioadei actuale, dar și cu o surpriză pentru fani: o carte scrisă de Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, cu un conținut diferit de acțiunea serialului.

"O ficțiune amuzantă prin care am încercat să ne imaginăm ce s-ar întâmpla dacă atât Cel de Sus, cât și Cel de Jos ar veni pe Pământ și s-ar întâlni tocmai în România. Cei doi pornesc într-o aventură 100% românească, ajungând în toate cele 4 colțuri ale țării și descoperind România exact așa cum este ea, adică incredibil de frumoasă, doar să n-o vezi nemachiată. Cartea e amuzantă și lejeră, numai bună pentru o seară relaxantă în aceste vremuri tulburi”, au declarat Ionuț și Andrei.

Cum cititul nu se mai află printre activitățile preferate ale românilor, Ionuț și Andrei au decis să profite de popularitatea serialului, scriind o carte, în speranța că fanii seriei vor îmbina plăcerea de a urmări conținutul video cu cea a lecturii alături de personajele lor preferate. Cartea "Dumnezeu vs Satana - Vacanță în România" a doborât deja recordul de pre-comenzi, în prima seară când a fost lansată înregistrând mii de comenzi.

VIDEO: Dumnezeu vs Satana (S02/Ep.2): Vizita pe șantierul unei autostrăzi

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii MTV EMA 2020 și live-urile serii - VIDEO

MTV EMA 2020 a oferit publicului o seară de reconectare la muzica populară din Europa. Elementul de legătură dintre gala...

Închide