Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te cunosc de undeva!": AMI a emoționat până la lacrimi cu piesa "Je suis malade" - VIDEO

AMI a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!". Artista a interpretat melodia "Je suis malade" a Larei Fabian și a creat un moment emoționant, ce a adus lacrimi în ochii celor prezenți. Te invităm să urmărești prestația cântăreței.

Publicat

pe

AMI portretizând-o pe Lara Fabian la "Te cunosc de undeva"
AMI portretizând-o pe Lara Fabian la "Te cunosc de undeva" │ FOTO: captură YouTube / Te cunosc de undeva

AMI a cucerit din nou audiența cu o transformare de zile mari. Artista a intrat în pielea Larei Fabian și a interpretat una dintre cele mai iubite piese, "Je suis malade". Momentul i-a impresionat pe ceilalți concurenți și pe membrii juriului, Cristi Iacob având ochii în lacrimi după încheierea melodiei.

AMI a fost, la rândul său, implicată cu adevărat în interpretare. Cântăreața a început să plângă și a declarat că momentul muzical i-a fost dedicat mamei sale:

"Îmi cer scuze, dar momentul asta l-am dedicat mamei mele. E una din piesele ei preferate și și-a dorit dintotdeauna să o cânt. I-am zis că nu pot să cânt așa ceva, că nu e genul meu. Știu că n-a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mut mai bine, dar nu contează asta. Sper că a ajuns la ea piesa asta și că am făcut-o mândră", a declarat AMI.

Clasamentul celei de-a opta ediții "Te cunosc de undeva!" #15

  1. AMI - Lara Fabian ("Je Suis Malade") - 64 de puncte
  2. Toto Dumitrescu - Frank Sinatra ("New York New York") - 49 de puncte
  3. Liviu & Andrei - Aqua ("Barbie Girl") - 43 de puncte
  4. Jojo - Lenny Kravitz ("Are you gonna go my way") - 38 de puncte
  5. ADDA - Rihanna ("Don't stop the music") - 37 de puncte
  6. Monica & Marcel – Florian Rus & Mira ("Străzile din București") - 30 de puncte
  7. Romică Țociu & Adriana Trandafir - Irina Loghin & Fuego ("Măicuță, vreau să mă-nsor") - 28 de puncte
  8. Tavi Clonda - Radu Ille ("Ș-am iubit-o") - 28 de puncte

Transformările/ Personajele următorului episod (#9), conform ruletei:

  • Tavi Clonda - Feli
  • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Alabina and Los Ninos de Sara
  • Marcel Pavel & Monica Anghel - Maître Gims & Maluma
  • ADDA - Puiu Codreanu
  • Jojo - Camila Cabello
  • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu - Raoul & Maria Dragomiroiu
  • Toto Dumitrescu - Lana del Rey
  • AMI - Tones and I (după ce a refuzat inițial să-l portretizeze pe Brian Johnson)

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Lara Fabian concertează la București și Cluj-Napoca în aprilie 2024

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România cu două spectacole grandioase. În program se vor găsi atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca "Je t’aime" și "Je suis malade". Găsești în articol mai multe detalii și informații despre bilete.

Publicat

pe

Poze Concert aniversar Gheorghe Zamfir alături de Lara Fabian, Jose Carreras, Laura Bretan și multi alții pe 15 septembrie 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Lara Fabian va concerta pe 21 aprilie la Sala Palatului din București și pe 23 aprilie la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentele fac parte din turneul "Je t'aime".

Prețuri bilete concert Lara Fabian

Bilete pentru concertul din București sunt deja disponibile online, la prețuri cuprinse între 200 lei și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca vor fi disponibile pentru achiziționare în curând.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera de 37 de ani a artistei a fost marcată de 15 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani.

Recent, Lara Fabian a încântat publicul bucureștean cu o apariție specială în cadrul unui concert aniversar dedicat maestrului Gheorghe Zamfir. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie pe Stadionul Arcul de Triumf.

Citește în continuare

Trending