Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva

În cadrul celei de-a 11-a ediții "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu și Adriana Trandafir s-au transformat în Conchita Wurst şi Trevor Ashley. Cei doi au reușit să obțină cel mai mare punctaj cu piesa "Diamonds are forever".
Romică Țociu și Adriana Trandafir la

Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva" │ FOTO: Antena 1

Deși seara s-a încheiat frumos pentru cei doi, nu a început în aceeași notă pozitivă. Din cauza tocurilor înalte, Romică a căzut pe scări, trăgând-o după el pe Adriana. Aceasta s-a lovit la umăr, însă nu s-a dat bătută. Amândoi s-au ridicat, au reintrat în personaje și au creat un moment remarcabil.

"Asta înseamnă să fii un profesionist în adevăratul sens al cuvântului! Indiferent de situaţia în care te afli, te ridici şi mergi mai departe!", a fost de părere Monica Anghel.

Conchita Wurst şi Trevor Ashley, interpretați de Adriana și Romică, i-au cucerit atât pe jurați, cât și pe colegi. Ei au câștigat cea de-a 11-a ediție cu un punctaj total de 54 de puncte. După aflarea rezultatului, Adriana a făcut o declarație emoționantă:

"Te iubesc, Romică! Este cel mai apropiat partener pe care l-am avut. Ești un partener extraordinar și știu, dacă ne vom despărți astăzi, că ne vom despărți fericiți. Sunt fericită că ai fost alături de mine și că pentru mine ai însemnat lumina de la capătul tunelului de când ne-am întâlnit".

Celelalte transformări:

În seara de sâmbătă, telespectatorii l-au văzut pe Toto transformat în Marilyn Monroe, pe AMI în JP Cooper și pe Jojo în Maria Cârneci. Una dintre cele mai dificile transformări a fost cea a lui Liviu și Andrei, care i-au imitat pe Cardi B & Offset. Tavi nu a scăpat de travesti, intrând în rolul lui Pink. Gala s-a încheiat cu o scenă din musicalul "Fantoma de la Operă", Monica şi Marcel transformându-se în Sarah Brightman şi Antonio Banderas.

Clasamentul celei de-a 11-a ediții "Te cunosc de undeva!" #15

 1. Romică Țociu & Adriana Trandafir - Conchita Wurst & Trevor Ashley ("Diamonds are forever") - 54 de puncte
 2. Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu - Cardi B & Offset ("Clout and Press") - 50 de puncte
 3. ADDA - Silvia Dumitrescu ("Lumea mea") - 46 de puncte
 4. Marcel Pavel & Monica Anghel - Sarah Brightman & Antonio Banderas  - 42 de puncte
 5. Tavi Clonda - Pink ("Family portrait") - 35 de puncte
 6. Toto Dumitrescu - Marilyn Monroe ("Diamonds are a girl's best friend") - 34 de puncte
 7. AMI - JP Cooper ("She is on my mind") - 30 de puncte
 8. Jojo - Maria Cârneci ("Zice lumea că nu-s bună") - 26 de puncte

Transformările/ Personajele următorului episod (#12), conform ruletei:

 • Jojo - Sanda Ladoși
 • AMI - Nicole Scherzinger
 • Toto Dumitrescu - Ștefan Hrușcă
 • Tavi Clonda - Dan Ciotoi
 • Marcel & Monica - Diana Ross & Boy George
 • ADDA - Alex Velea
 • Liviu & Andrei - Travie McCoy & Bruno Mars
 • Romică & Adriana - Lola Flores & Celia Cruz

Citește mai multe despre ADDAAdriana TrandafirAMIAndreea BalanAndrei ȘtefănescuAurelian TemișanJojoLiviu VârciuMarcel PavelMonica AnghelOzana BarabanceaRomică ȚociuTavi ClondaToto Dumitrescu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est este în stare gravă la Terapie Intensivă, infectat cu Covid-19

Continuă infectările cu Covid-19 în România, de această dată afectând un muzician cunoscut. Este vorba despre Mihai Budeanu, membru al...

Închide