Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

ADDA a câștigat cea de-a zecea ediție "Te cunosc de undeva!"; află ce personaj a interpretat

ADDA a reușit să obțină cel mai mare punctaj în cadrul celei de-a zecea ediții "Te cunosc de undeva!". Cu o interpretare antrenantă, încărcată de mișcări de dans, artista i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegi.

Publicat

pe

ADDA - Jess Glynne la "Te cunosc de undeva!"
ADDA - Jess Glynne la "Te cunosc de undeva!" │ FOTO: Antena 1

ADDA a intrat în pielea cântăreței Jess Glynne și a interpretat piesa "Hold my Hand". Transformarea sa i-a cucerit pe jurați. Aceștia au apreciat prestația muzicală, dar și coregrafia plină de energie, pe care ADDA a îndeplinit-o cu succes.

Pe lângă momentul ADDEI, publicul s-a delectat cu transformări una și una. George Michael, Carla's Dreams, Horia Brenciu & Delia, John Lennon, Sofia Vicoveanca & Andreea Marin, Jane Birkin & Serge Gainsbourg și Adrian Minune au fost celelalte nume celebre care au urcat pe scena emisiunii de la Antena 1.

"Mulțumesc mult pentru note și pentru puncte. M-am simțit foarte bine și mă bucur că mi-a ieșit", a declarat ADDA.

Urmărește clipul video ADDA - Jess Glynne "Hold My Hand" și află clasamentul complet al celei de-a noua ediții "Te cunosc de undeva!":

Clasamentul celei de-a zecea ediții "Te cunosc de undeva!" #15

 1. ADDA - Jess Glynne ("Hold My Hand") - 57 de puncte
 2. Marcel Pavel și Monica Anghel - Sofia Vicoveanca & Andreea Marin ("Savetucă, Savetucă") - 51 de puncte
 3. Toto Dumitrescu - Carla's Dreams ("Seară de Seară") - 44 de puncte
 4. Tavi Clonda - George Michael ("Faith") - 41 de puncte
 5. AMI - Adrian Minune ("Alo, Alo") - 38 de puncte
 6. Romică Țociu și Adriana Trandafir - Serge Gainsbourg & Jane Birkin ("Je t'aime") - 31 de puncte
 7. Jojo - John Lennon ("Blue Suede Shoes") - 30 de puncte
 8. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Delia & Horia Brenciu ("Inima nu vrea") - 25 de puncte

Transformările/ Personajele următorului episod (#11), conform ruletei:

 • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu - Cardi B & Offset
 • Jojo - Maria Cârneci
 • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Conchita Wurst & Trevor Ashley
 • AMI - JP Cooper
 • Tavi Clonda - Pink
 • Toto Dumitrescu - Marilyn Monroe
 • Marcel Pavel & Monica Anghel - Sarah Brightman & Antonio Banderas
 • ADDA - Silvia Dumitrescu (după ce a refuzat inițial să-o portretizeze pe Monica Anghel)

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Festivalul Mamaia revine în 2023 cu o ediție aniversară - PROGRAM

După 11 ani de absenţă, iubitorii muzicii ușoare românești sunt invitaţi la TVR 2 pentru a urmări în zilele de 25, 26 și 27 august, de la ora 19:00, concerte și recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști şi formaţii din muzica ușoară românească. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine în direct la Televiziunea Română, cu o ediție aniversară, care va marca împlinirea a 60 de ani de la debut.

Publicat

pe

Festivalul Mamaia 2023
Festivalul Mamaia 2023

După 11 ani de absență ai festivalului lansat în urmă cu șase decenii, fanii muzicii ușoare vor fi răsplătiți cu o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan. Evenimentul va fi transmis în direct pe TVR 2.

Ediția jubiliară se anunță a fi una de gală, adaptată conceptelor moderne. Astfel, organizatorii și-au propus să reînvie și să continue tradiția unui eveniment emblematic pentru scena muzicii românești, simbol cultural, turistic și social. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023 va reuni voci inconfundabile, de ieri şi de astăzi, care au încântat generații cu şlagăre de neuitat. Artiștilor care vor urca pe scenă li se va alătura Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară "Mamaia", dirijată de Daniel Jinga.

"Este o ediţie de sărbătoare, o încununare a tuturor celor care au contribuit la evoluţia muzicii uşoare româneşti. Se vor acorda premii omagiale şi vor fi momente spectaculoase de aducere aminte. Nu vor lipsi nici momentele inedite, precum cel în care nepoţii regretatei interprete Mihaela Runceanu vor aduce un omagiu mătuşii lor. Ei au găsit o înregistrare cu vocea Mihaelei Runceanu, care va fi adusă publicului în premieră", a spus Liana Stanciu.

Program Festivalul Mamaia 2023

Vineri, 25 august

Vineri, de la ora 19.00, vor urca pe scenă Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Sâmbătă, 26 august

Sâmbătă, de la ora 19.00, vor susține momente muzicale Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Bodo (Proconsul), Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan, Proconsul și Cargo. De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.

Duminică, 27 august

Duminică, de la ora 19.00, vor concerta Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital) și Horia Moculescu, Ana Maria Roșu, precum și Hara, Voltaj și Loredana. Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Prețuri bilete Festivalul Mamaia 2023:

Biletele se pot achiziționa online și fizic, de la casieria de pe Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00.

Tarifele biletelor sunt următoarele:

 • bilet întreg: 28 lei/zi;
 • bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;
 • bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.

*Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.

**Accesul este general, fără rând și loc atribuit, iar spectatorii vor fi îndrumați în gradene de către personalul organizatorului.

Citește în continuare

Trending