Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Pe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV

Pe 1 Decembrie, TVR 2 va difuza selecții din concertul aniversar susținut de Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului. Spectacolul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic din mai multe zone, precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal.
Fuego

Fuego │ FOTO: Ana Maria Halalai

Ziua Națională a României vine cu program special la TVR 2. Spectacole, ediţii speciale ale unor emisiuni consacrate, filme româneşti dar și momente muzicale inedite vor face parte din grila TVR-ului pentru weekend-ul prelungit 28 noiembrie - 1 decembrie.

Astfel, de 1 decembrie, de la 13:30, publicul va putea urmări selecțiuni din concertul aniversar al lui Paul Surugiu-Fuego, de la Sala Palatului, în care artistul a celebrat România și cei 25 de ani de carieră artistică.

Concertul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic, din mai multe zone precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal. Nu vor lipsi momentele speciale cu muzică patriotică, de-a dreptul înălțătoare.

Paul va dansa, va face sincroane, se va emoționa, va fi alături de publicul său și va face, așa cum îi este specific, show, pe scenă urcând peste 80 de artiști, de la dansatori la invitați speciali. El va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band. De asemenea, veți vedea duete senzaționale alături de Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia.

Va fi o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care iubește România, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu stil de muzică deloc comercial.

"Drag de România mea!", cu Fuego - Ediție specială pe 29 noiembrie

Fuego va putea fi urmărit la TVR 2 și pe 29 noiembrie, de la ora 15:00, în cadrul emisiunii "Drag de România mea!". Ediția specială va aduce un puternic mesaj patriotic.

"Arta este salvarea, într-o lume plină de incertitudine! Și nu arta îndoielnică, cu eroi prefabricați, mediocritate și subcultură, ci acea parte care ne poate înălța și ne poate face mai buni. Asta veți găsi întotdeauna în emisiunea "Drag de România mea!", promite Paul Surugiu Fuego, gazda unuia dintre cele mai apreciate show-uri de divertisment de televiziune, ajuns anul acesta la cel de-al 5-lea sezon

Citește mai multe despre Fuego
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Maradona", documentarul lui Emir Kusturica, se difuzează la TV

Filmul-documentar "Maradona", în regia lui Emir Kusturica, va fi difuzat la TV. Publicul va afla impresionanta poveste de viață a...

Închide