Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV

Pe 1 Decembrie, TVR 2 va difuza selecții din concertul aniversar susținut de Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului. Spectacolul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic din mai multe zone, precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal.

Publicat

pe

Fuego
Fuego │ FOTO: Ana Maria Halalai

Ziua Națională a României vine cu program special la TVR 2. Spectacole, ediţii speciale ale unor emisiuni consacrate, filme româneşti dar și momente muzicale inedite vor face parte din grila TVR-ului pentru weekend-ul prelungit 28 noiembrie - 1 decembrie.

Astfel, de 1 decembrie, de la 13:30, publicul va putea urmări selecțiuni din concertul aniversar al lui Paul Surugiu-Fuego, de la Sala Palatului, în care artistul a celebrat România și cei 25 de ani de carieră artistică.

Concertul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic, din mai multe zone precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal. Nu vor lipsi momentele speciale cu muzică patriotică, de-a dreptul înălțătoare.

Paul va dansa, va face sincroane, se va emoționa, va fi alături de publicul său și va face, așa cum îi este specific, show, pe scenă urcând peste 80 de artiști, de la dansatori la invitați speciali. El va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band. De asemenea, veți vedea duete senzaționale alături de Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia.

Va fi o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care iubește România, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu stil de muzică deloc comercial.

"Drag de România mea!", cu Fuego - Ediție specială pe 29 noiembrie

Fuego va putea fi urmărit la TVR 2 și pe 29 noiembrie, de la ora 15:00, în cadrul emisiunii "Drag de România mea!". Ediția specială va aduce un puternic mesaj patriotic.

"Arta este salvarea, într-o lume plină de incertitudine! Și nu arta îndoielnică, cu eroi prefabricați, mediocritate și subcultură, ci acea parte care ne poate înălța și ne poate face mai buni. Asta veți găsi întotdeauna în emisiunea "Drag de România mea!", promite Paul Surugiu Fuego, gazda unuia dintre cele mai apreciate show-uri de divertisment de televiziune, ajuns anul acesta la cel de-al 5-lea sezon

Comentează

Emisiuni radio-tv

FUEGOVELION 2024 aduce un spectacol cu folclor autentic la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego şi echipa "Drag de România mea" au pregătit un super program de Revelion. La TVR 2, FUEGOVELION 2024 va începe pe 31 decembrie, de la ora 22:25 și va ține aproape patru ore. În decorul superb, cu mese pline de preparate tradiţionale delicioase, distracție va fi pe cinste!

Publicat

pe

FUEGOVELION 2024
FUEGOVELION 2024

Artist de succes, cu priză la public și o experienţă de peste 25 de ani, Paul Surugiu-Fuego a pregătit un Revelion autentic, cu folclor şi artiști de top. Invitaţii săi, care iubesc arta populară şi sunt simboluri ale scenei, vor încinge cea mai mare sărbătoare pentru români.

Paul Surugiu-Fuego mărturisește că va surprinde telespectatorii cu un program aparte, o călătorie prin mai toate zonele geografice ale României, duete inedite, urări de suflet și cântece nemuritoare.

"Am făcut un Revelion cum n-ați mai văzut de multă vreme! După succesul de anul trecut al concertului meu folcloric, ne-am zis că ar fi frumos să continuăm tradiția și să realizăm un spectacol tv cu mari artiști din mai toate zonele, cu melodii de neuitat, costume autentice, totul într-o petrecere de neuitat, cu public spectator, cu masa plină de bucate alese, cu multă veselie! Eu zic că merită să ne vedeți! Nu vă divulg prea multe momentan, doar că doamna Irina Loghin va avea parte de provocări inedite și va cânta ceva neașteptat, doamnele Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica vin cu șlagăre de neuitat, iar PLĂIEȘII din Basarabia ne aduc bună dispoziție", a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Program de tradiţie, FUEGOVELION se numără printre cele mai urmărite show-uri TV, un brand asociat cu decența, calitatea şi eleganța. În cea mai importantă noapte dintre ani, Paul Surugiu-Fuego invită telespectatorii TVR 2 la o petrecere pe cinste, alături de mari artiști ai neamului, dar și tineri plini de energie. Printre invitaţi se numără Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Nicoleta Voica, Steliana Sima, Matilda Pascal Cojocărița, PLĂIEȘII, Elena Merișoreanu, Maria Butilă, Florentina și Petre Giurgi, Alesis, Oana Font, Zorina Bălan şi Ilie Caraș.

Citește în continuare

Trending