Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Cu "Your Love" feat. Cris Cab, Irina Rimes schimbă stilul muzical - VIDEO TEASER

Irina Rimes abordează un nou stil muzical odată cu lansarea unei colaborări inedite cu artistul american Cris Cab. Single-ul "Your Love" beneficiază deja de un videoclip, ce a putut fi urmărit înainte de lansare de către un grup restrâns de fani norocoși, dar și de câțiva dintre colegii de breaslă ai Irinei, artiști precum Andra, Lidia Buble, Roxen și Ana Baniciu. Le puteți urmări reacțiile în clipurile promoționale realizate în pragul lansării piesei "Your Love".
Irina Rimes la filmările clipului ”Your Love”

Irina Rimes la filmările clipului ”Your Love” │ FOTO: Emil Kasa / Global Records

Irina Rimes lansează pe 9 octombrie videoclipul noului single "Your Love", înregistrat în colaborare cu artistul american de pop, soul și reggae Cris Cab. Până la dezvăluirea anticipatului featuring, o campanie de teasing alimentează suspansul. 

UPDATE: Urmărește aici noul videoclip

Irina le-a oferit câtorva fani norocoși ocazia de a urmări videoclipul "Your Love" înainte de lansarea oficială. Artista a discutat online cu ei și a cules impresii la cald. Feedback-ul a fost pozitiv, fanii observând o schimbare în stilul vestimentar al Irinei, dar și noi influențe în genul muzical abordat.

Aflăm din reacțiile fanilor că Irina cântă atât în engleză, cât și în spaniolă, și că pentru videoclip a învățat o coregrafie specială.

"O piesă cu un refren catchy. Un stil altfel. E noua mea melodie preferată, oficial. E ceva diferit și chiar te prinde foarte bine", au spus fanii. Le puteți urmări reacțiile în clipul de mai jos.

VIDEO: Cum au reacționat fanii la vizionarea noului videoclip "Your Love" (Irina Rimes & Cris Cab)

Nu doar fanii au ascultat "Your Love" în premieră, ci și artiștii Lidia Buble, Connect-R, Karmen, Raluka, Ana Baniciu, Roxen, Olivia Addams, Mark Stam, WRS, Emil Rengle, Andia și Dara. Reacțiile lor au fost pe măsura schimbărilor adoptate de Irina pentru această colaborare.

"Sunt uimită de schimbarea Irinei, nu mă așteptam. E un alt personaj și îl joacă atât de bine, cu atâta măiestrie. Îmi place Irina, e diferită. Cool, fresh, star internațional. Cred că piesa asta o să rupă. Ce frumos dansezi! Ea arată top în clip", sunt doar câteva dintre reacțiile artiștilor care au văzut în premieră clipul piesei Your Love.

"Vreau să cuprind tot Pământul ca să vă mulțumesc într-un mare fel pentru surpriza asta. Prietenii mei și colegii mei, vă mulțumesc și vă iubesc!", le-a transmis Irina artiștilor care i-au apreciat noul videoclip.

VIDEO: Cum au reacționat artiștii la vizionarea noului videoclip "Your Love" (Irina Rimes & Cris Cab)

Aceasta schimbare de look și de sound a fost anunțată de Irina și pe social media, artista dezvăluindu-le fanilor că piesa "Your Love" va scoate la iveală o altă latură a sa.

"E ceva nou ce n-ați mai auzit de la mine", a specificat Irina, exprimându-și totodată aprecierea față de Cris Cab: "["Your Love"] Este în colaborare cu un artist pe care l-am visat pe-o piesă de-a mea încă din adolescență."

Cris Cab, artistul cu care a colaborat Irina pentru noul single, s-a născut în Miami, Florida, și cântă la chitară de la 11 ani. Iubește muzica lui Bob Marley, nominalizându-l drept unul dintre cei mai proeminenți artiști care i-au influențat cariera. După o serie de EP-uri, prin care s-a remarcat pe scena muzicală locală, Cris a lansat piesa "Liar Liar", devenind astfel cunoscut la nivel internațional. Pentru acest single, a lucrat cu Pharrell Williams, artistul povestind despre colaborarea cu reputatul producător într-un interviu acordat pentru InfoMusic.

Până la apariția videoclipului oficial "Your Love", vă invităm să urmăriți un teaser de 17 secunde lansat în urmă cu doar câteva ore.

TEASER VIDEOCLIP: Irina Rimes & Cris Cab - "Your Love"

Citește mai multe despre Cris CabIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE