Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Vin Diesel s-a apucat de muzică; Ascultă piesa "Feel Like I Do" cu Kygo - AUDIO

Vin Diesel este un al multiplelor talente, perceput mai degrabă ca un om al multiplelor kilograme ridicate la sală şi al multiplilor cai putere din seria "Fast & Furious". De această dată cochetează cu muzica şi tocmai a lansat un single, numit "Feel Like I Do", colaborare cu Kygo. Puteţi asculta piesa EDM în articol.
Vin Diesel iubește muzica...

Vin Diesel iubește muzica...

Cunoscut ca Xander Cage în filmele de acţiune "Triple X", dar şi Dominic din "Fast & Furious", actorul de la Hollywood s-a apucat de muzică. L-a ales pe norvegianul Kygo pentru a mixa acest track şi rezultatul este "Feel Like I Do". Mărturisesc că am descoperit piesa mai degrabă ca meme şi sub formă de ironii ale unor podcasturi din SUA, realizate de comedianţi. La bază avem un EDM generic, care poate la fel de bine suna a Marshmello, Kygo, Avicii sau David Guetta.

Diferenţa o face vocea lui Vin Diesel, pe care s-au aplicat efecte multiple, încât tonalitatea sa gravă a dispărut aproape complet. Vin Diesel sună suav, a cântăreţ R&B şi o să repet o întrebare auzită la un podcast TFATK de pe YouTube: "oare cui îi cântă un om care le are pe toate?". Milioane de dolari în cont, o soţie frumoasă, 3 copii şi implicare într-un proiect Marvel, unde îi dă voce monosilabicului Groot. Între timp aflaţi că lansarea celui mai nou film "Fast & Furious" a fost amânată până în 2021 din cauza pandemiei Covid-19.

Actorul în vârstă de 53 de ani a decis să petreacă timpul rămas liber apucându-se de muzică. A realizat premiera acestui single la The Kelly Clarkson Show şi a declarat următoarele:

Într-un an în care în mod normal aş fi pe platourile de filmare, am avut o defulare creativă, o modalitate de a vă împărţi inima mea. Am promis de ceva vreme că voi lansa muzică... încurajat de voi, voi păşi în afara zonei mele de confort. Vă mulţumesc că aţi crezut în mine. Ca de obicei, sper să vă fac mândri de mine.

Fanii care i-au urmărit ascensiunea lui Vin Diesel îşi amintesc probabil acel moment viral din 2014 când actorul dansa pe Beyonce viralizându-se pe YouTube. Nu e străin nici de cântat în faţa camerei, apărând pe sesiuni de karaoke fredonând piese Rihanna, Sam Smith, Bill Withers. Toate se găsesc pe Internet. A fost şi o apariţie muzicală într-o piesa a lui Wiz Khalifa şi Charlie Puth, "See you Again", ca tribut pentru prietenul Paul Walker, la o reprezentaţie live de la MTV Movie Awards 2015.

O carieră muzicală nu ar fi ceva ieşit din comun pentru starul hollywoodian.

Citește mai multe despre Vin Diesel
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa RBD se reunește, un concert online de 6 ore va marca evenimentul

La 12 ani de la ultimul lor concert, RBD revine cu o surpriză care să schimbe cursul acestui an plin...

Închide