Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Urmăreşte podcastul lui Joe Rogan cu Kanye West: 3 ore de discuţii despre religie, modă, muzică

Cel mai aşteptat podcast al anului a sosit! Kanye West a fost prezent la "Joe Rogan Experience' în cadrul episodului 1554, după aproape un an de amânări şi discuţii. Pe parcursul a aproape 3 ore cei doi au discutat despre muzică, modă, politică şi foarte mult despre religie. Puteţi viziona podcastul în articol.

Publicat

pe

Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020
Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020 │ FOTO: Joe Rogan

În ultima săptămână acest podcast părea menit să nu mai aibă loc. Asta pentru că producătorul lui Rogan, Young Jamie s-a îmbolnăvit de Covid-19. Brian Redban l-a înlocuit şi a pus lucrurile în mişcare, chiar dacă nu în modul în care ne aşteptam. Iniţial Joe Rogan trebuia să zboare în California şi să înregistreze materialul într-un studio şi fundal creat de către Kanye West, ca o operă de artă. Rapperul căsătorit cu Kim Kardashian s-a mulţumit totuşi să vină în studioul cel roşu şi ciudat al lui Joe din Texas.

Joe a spart gheaţa discutând despre candidatura lui Kanye West la alegerile prezidenţiale din 2020, ca independent. Kanye West a spus că "este chemarea sa să fie liderul lumii libere". Muzicianul a indicat de câteva ori că se teme pentru viaţa sa atunci când merge la spital, citând moartea lui Bob Marley, Michael Jackson şi Prince drept crime, cu doctori ca autori.

Ce a fost diferit la acest podcast? Joe Rogan nu şi-a mai întrerupt oaspetele şi nu a intrat în obişnuitele sale subiecte: DMT, UFC, fitness, vânatul de elani şi alieni. Kanye West s-a dovedit a fi un vorbitor bun, dar cu multe gânduri împrăştiate, căzând în câte un "rabbit hole" care nu se mai termina. Şi-a dezvăluit şi cea mai nouă pereche de pantofi sport, care au un design SF, ce pare inspirat de craniul unui dinozaur de talie mică. A vorbit şi despre faptul că a ajuns în doar 4 ani de la minus 53 de milioane de dolari la o avere de 5 miliarde de dolari, cu un boost uriaş după colaborarea cu Gap.

O bună parte a podcastului a fost despre relaţia cu Dumnezeu, despre religie şi rolul de pastor al lui Kanye. Acesta a ţinut pe parcursul anului slujbe în zone special amenajate aproape de locuinţa sa şi a lansat un album gospel. Kanye e ferm convins că muzica îi aduce pierderi financiare şi că modul în care sunt realizate contractele artiştilor la ora actuală este defectuos şi păgubos pentru aceştia. S-a mai discutat despre sănătate mentală, despre afirmaţia lui West că "sclavia a fost o alegere" şi alte lucruri trăznite.

Rogan vine după un interviu reuşit cu Matthew McConaughey şi unul de acum câteva săptămâni cu Miley Cyrus. În ultimele zile a apărut şi un episod cu solistul TOOL şi Puscifer, James Maynard Keenan. Joe Rogan a făcut în 2020 marea trecere de la YouTube la Spotify, acolo unde îşi va oferi în exclusivitate podcasturile la final de an după un contract de 100 de milioane de dolari.

Bonus: podcastul cu James Maynard Keenan de la TOOL

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă "City of Gods", o colaborare Kanye West, Alicia Keys și Fivio Foreign - AUDIO

Kanye West urmează să revină în atenția fanilor cu albumul "Donda 2". Pentru a face așteptarea mai suportabilă, el a împărtășit "City of Gods", o nouă colaborare cu Fivio Foreign și Alicia Keys. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods
Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods │ FOTO: captură YouTube

Mai mult, "City of Gods" se va găsi și pe albumul de debut al lui Fivio, ce este produs de Kanye West. Materialul va fi lansat pe 25 martie. Albumul lui Kanye, "Donda 2", apare pe 22 februarie.

"City of Gods" este o odă adusă orașului New York. Refrenul melodiei este cântat de Alicia Keys, în timp ce strofele le revin lui Kanye și Fivio. Acesta din urmă îl menționează pe regretatul rapper Pop Smoke, decedat anul trecut. Kanye, în schimb, face referire la împăcarea cu Drake.

"Donda 2" este continuarea materialului "Donda", lansat de Kanye în 2021. Ar fi cel de-al 11-lea album din cariera rapperului. Potrivit publicațiilor americane, West a organizat o petrecere de audiție a albumului pe 7 februarie, în Los Angeles.

În ceea ce o privește pe Alicia Keys, aceasta a lansat în decembrie anul trecut albumul "KEYS", produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar. Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului.

AUDIO: Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods

Citește în continuare

Trending