Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Trupa RBD se reunește, un concert online de 6 ore va marca evenimentul

La 12 ani de la ultimul lor concert, RBD revine cu o surpriză care să schimbe cursul acestui an plin de provocări. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez si Christopher Von Uckermann se reunesc și susțin un concert online pentru fanii de pretutindeni.
RBD

RBD │ FOTO: Universal Music

Membrii RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020. Concertul va fi un maraton de 6 ore cu muzică reprezentativă pentru o generație rebelă și va putea fi urmărit și în România, începând cu ora 18:00.

Pe parcursul programului de șase ore, fanii RBD din lumea întreagă pot participa prin realizarea unor clipuri cu amintiri din liceu și înscrierea lor la seroparecer.world. În ziua concertului, de la ora 2AM (ora României), fanii vor fi invitați la concertul RBD, pentru care biletele se vor pune în vânzare pe același site.

Albumele live ale trupei RBD sunt disponibile pe platformele de streaming

Albumele live ale trupei ("Generación RBD en Vivo", "Live in Hollywood", "Tour Celestial 2007.Hecho en España" și "Live In Brasilia") au devenit recent disponibile pe platformele de streaming.

CD-ul și DVD-ul "Generación RBD en Vivo" a fost lansat în cadrul primului turneu al formatiei, pe 19 iulie 2005, devenind în scurt timp un succes imens în Mexic și Spania.

"Live In Hollywood" este cel de-al doilea album live lansat de RBD și a fost înregistrat în cadrul primului concert în Los Angeles, în 2006, ca parte din turneul "Tour Generacion". Cele 65.000 de bilete pentru concertul din Los Angeles Coliseum s-au vândut în 30 de minute, performanță depășită numai de formația The Rolling Stones.

Cel de-al treilea material live, "Tour Celestial 2007. Hecho en Espana", a fost înregistrat pe stadionul din Madrid, în fața a peste 40.000 de spectatori, iar "Live in Brasilia" a fost filmat în ziua aniversării orașului Brasilia, un eveniment la care a fost invitat și președintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva.

Pe 4 octombrie va fi sărbătorită Ziua Internațională RBD, iar fanii care se înregistrează pe seroparecer.world vor primi câte un link unic.

RBD și-a început activitatea în 2004 și a lansat în cinci ani de existență nouă albume: "Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" și "Para Olvidarte De Mi", versiunea în limba engleză a albumului "Rebelde" (Rebels) și versiunile în limba portugheză "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" și "Rebelde Edição Portugues".

Canalul oficial de YouTube, RBD Oficial, care a primit premiul YouTube Silver Creator Award pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați, are urcate deja toate videoclipurile oficiale ale trupei, precum "Rebelde", "Ser o Parecer", "Nuestro Amor" sau "Salvame".

Citește mai multe despre RBD
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă primele 30 de secunde din noua piesă AC/DC, "Shot In the Dark" - AUDIO

AC/DC le-a făcut fanilor o surpriză astăzi, lansând un teaser de 30 de secunde pentru prima sa piesa după câţiva...

Închide