Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tommy Lee a lansat albumul solo "Andro", combinaţie de electro-rock cu hip-hop

Tommy Lee, toboşarul Motley Crue a lansat pe 16 octombrie noul său album solo, "Andro". Acesta nu sună deloc a Motley Crue şi nici măcar a Methods of Mayhem, cealaltă trupa a toboşarului. Este un experiment electro-rock combinat cu hip-hop, care deja a polarizat o bună parte din fanii lui Lee. Ascultaţi câteva piese de pe LP în articol.

Publicat

pe

Tommy Lee coperta album Andro 2020
Tommy Lee coperta album Andro 2020

Tommy Lee, cunoscut şi drept cel mai mare party boy din rock şi fostul soţ al Pamelei Anderson a dorit să încerce altceva. "Andro" reprezintă atât latura feminină, cât şi masculină a muzicii moderne. Titlul vine de la "androgin", o combinaţie a esenţelor feminine şi masculine, acum sub formă muzicală. Pe acest disc veţi găsi influenţe de muzică electronică, hip-hop, pop, industrial şi rock. Tommy Lee a ţinut morţiş să includă pe acest release şi un remix al piesei"Tommy Lee" a lui Post Malone şi Tyla Yaweh.

Acel single a fost deja premiat cu discul de aur cu câteva săptămâni în urmă. Pe acel remix îl auzim pe John 5, fost chitarist Marilyn Manson şi Rob Zombie dezlănţuindu-se. Dylan Lee, fiul lui Tommy a produs piesa, lăsând în urmă disputele avute cu tatăl său. În plus, melodia a ajuns deja să fie folosită de uriaşul post sportiv ESPN în timpul playoff-ului recent NBA. Tommy a cooptat multiple alte nume mari pentru proiectul său solo. Videoclipul "Caviar on a Paper Plate", colaborare cu Mickey Avalon a pornit de la ideea unui TikTok realizat de Tommy cu soţia sa Britanny Furlan Lee. Aceasta este influencer, podcaster şi star pe YouTube.

A fost nevoie de 2 ani pentru a finalizat "Andro", iar toboşarul s-a inspirat din experienţele turneelor cu Skrillex, Zedd şi DeadMau5. Primele două single-uri sunt "Knock Me Down", o combinaţie de metal cu industrial şi colaborare cu rapperul Killvein. Lee l-a găsit pe Internet pe tânăr şi i s-a părut că are mult potenţial. O altă colaborare este cea cu artista sud africană Push Push, care duce hip hop-ul la un alt nivel, cu un accent unic şi un ritm Afrobeat, pe piesa "Tops".

Ambele videoclipuri pentru aceste single-uri au fost regizate de solistul Limp Bizkit, Fred Durst. Pe disc mai apar şi Lukas Rossi de la Rockstar Supernova, Josh Todd de la Buckcherry şi Brooke Candy.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Sebastian Stan devine Tommy Lee în noul serial despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Actorul român Sebastian Stan devine Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue într-o nouă producţie marca Hulu. Cunoscut pentru rolul lui Winter Soldier din filmele "Captain America", Sebastian a postat în social media fotografii cu el cu tatuajele şi piercing-urile lui Tommy Lee. Cine o joacă pe Pamela aflaţi în articol.

Publicat

pe

Sebastian Stan Instagram
Sebastian Stan Instagram │ FOTO: Sebastian Stan www.instagram.com

După pelicula "The Dirt" de la Netflix, care a prezentat ascensiunea trupei Motley Crue, acum ni se pregăteşte un film doar despre toboşarul Tommy Lee. Sebastian Stan joacă rolul muzicianului, în vreme ce Pamela Anderson e jucată de actriţa Lily James. Va rezulta o mini serie numită "Pam & Tommy", axată pe relaţia celor doi şi pe controversa cu sex tape-ul înregistrat pe yacht. Seth Rogen este producător executiv, iar în serial mai apar şi actorii Nick Offerman ("Parks and Recreation" şi "Devs"), Taylor Schilling (personaj central în "Orange Is the New Black"), dar şi comediantul Andrew Dice Clay ("A Star Is Born").

Pamela Anderson şi Tommy Lee au fost căsătoriţi între 1995 şi 1998 şi au avut o relaţie tumultoasă, plină de scandaluri publice şi o viaţă expusă în faţa camerelor. Seth Rogen, producătorul serialului va avea şi un rol în "Pam & Tommy", cel al bărbatului care le-ar furat sex tape-ul. În teaserele postate de Sebastian pe reţelele de socializare îl vedem cu tatuajele celebrului toboşar, cu pantaloni din piele, dar şi cu piercing-uri de care trage Lily James, care aduce incredibil de mult cu Pamela.

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy │ FOTO: Seth Rogen twitter.com

"Bucky" din "Captain America" a postat fotografia sa cu noul look, cu un citat din Tommy Lee:

Nu ne oprim din jucat pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că oprim din jucat.

Lily James a citat vedeta din "Baywatch":

E grozav să fii blondă. Cu aşteptările scăzută e foarte uşor să surprinzi lumea.

Seth Rogen şi-a luat multe libertăţi creative pentru această producţie, deoarece nici Tommy Lee şi nici Pamela Anderson nu s-au implicat în realizarea sa. Pe Sebastian Stan l-am văzut recent în serialul "Falcon And the Winter Soldier", bine primit de public după difuzarea pe Disney+. A mai jucat şi în "Hot Tub Time Machine", "The Martian" şi "Ricki and the Flash". Lily James e cunoscută pentru rolurile din filmele "Mamma Mia!: Here We Go again", "Baby Driver", "Yesterday" şi "Downton Abbey".

Încă nu avem dată de lansare pentru noul serial.

Citește în continuare

Trending