Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Teatrele de pe Broadway rămân închise cel puțin până în primăvara lui 2021

Broadway a fost sistat complet începând cu 12 martie 2020 și se pare că reflectoarele nu vor lumina prea curând scenele de divertisment. Recent, a fost anunțat că emblematicul cartier va rămâne închis până în 2021. Mai multe detalii în articol.
Sala Mare a Operei Nationale Bucuresti

Sala Mare a Operei Nationale Bucuresti

Liga Broadway, o asociație formată din producători și proprietari de teatru, a anunțat că suspendă oficial toate vânzările de bilete pentru producțiile din New York până pe 30 mai anul viitor. Cu toate acestea, președintele Ligii, Charlotte St. Martin, și-a exprimat scepticismul în legătură cu această dată, fiind de părere că cele 41 de teatre din oraș vor putea funcționa abia în toamna lui 2021.

"Cu siguranță, o mulțime de organizatori își fac planuri, iar unii cred că vom deschide în vară și sper că vor avea dreptate. Dar cred că mulți pariază mai degrabă pe toamna anului viitor", a declarat Charlotte St. Martin pentru publicația The New York Times.

O declarație suplimentară a Ligii a sugerat că fiecare teatru va avea propriul program de redeschidere, deci există posibilitatea ca unele spectacole să aibă loc înaintea altora. Datele pentru fiecare nou spectacol de pe Broadway vor fi anunțate pe măsură ce producțiile individuale determină programele de spectacol.

Data de 30 mai este cea mai recentă dintr-o lungă serie de amânări, de când Broadway și-a închis porțile în martie. Cu toate că Liga Broadway a încercat să stabilească o dată oficială, lucrurile nu sunt bătute în cuie, deoarece totul depinde de starea pandemiei COVID-19.

Un comunicat de presă al Ligii a menționat că 97.000 de lucrători se bazează pe Broadway pentru a-și câștiga existența, iar industria aduce anual încasări de 14,8 miliarde de dolari. Pierderea locurilor de muncă și a veniturilor din cauza pandemiei reprezintă o situație extrem de dificilă, care afectează nu doar teatrele, ci și cinematografia și industria muzicii live. Cu toate acestea, St. Martin rămâne optimistă și crede că atunci când acest virus este în cele din urmă controlat și lucrurile vor reveni la o oarecare normalitate, Broadway va avea o revenire în forță.

"Am supraviețuit Marii crize economice și multor altor perioade tulburi. Nu cred că trăim într-o țară sau într-o lume care vrea să existe fără teatru", a adăugat Charlotte St. Martin.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park prezintă legendara piesă pierdută "Pictureboard", odată cu lansarea ediţiei aniversare "Hybrid Theory"

Linkin Park aniversează în 2020 două decenii de la lansarea legendarului album "Hybrid Theory" şi a marcat momentul prin lansarea...

Închide