Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Tavi Clonda s-a deghizat în Madonna și în ciuda formelor sale masculine a bifat cea de-a doua victorie în seria transformărilor amuzante de la "Te cunosc de undeva!". Vezi clipurile video cu toate momentele difuzate pe 17 octombrie 2020.

Publicat

pe

Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020
Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020 │ FOTO: Antena 1

Pe 17 octombrie, emisiunea "Te cunosc de undeva!" a continuat la Antena 1 cu opt noi transformări. Cel de-al 6-lea episod din acest sezon a fost câștigat de Tavi Clonda, deghizat în Madonna, urmat de AMI care preț de-o piesă non-rock'n'roll a fost Ștefan Bănică. Tavi este primul concurent care bifează a doua victorie din acest sezon, prima fiind în rolul lui Adam Lambert ("Don't Stop Me Now").

Trupa The Colours a fost cea care a desemnat câștigătorul serii, acordându-i cele 5 puncte  lui Tavi, aflat până atunci la egalitate cu AMI. La finalul show-ului ruleta i-a oferit câștigătorului chiar rolul concurentei AMI, dar Tavi și-a pus din nou la încercare "norocul". A primit personajul James Hetfield, solistul Metallica. Vezi la finalul articolului ce transformări vor fi difuzate pe 24 octombrie, iar mai jos clasamentul ediției și cele 8 clipuri video.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost din nou în focul replicilor, cu săgeți aruncate mai ales spre prezentatorul Cosmin Seleși. Transformați în Gheorghe Dinică și Nelu Ploieșteanu au oferit o adevărată scenetă pe cântecul de masă și pahar "Ce aveți cu mine, dușmani?". Judecând după numărul de redări de pe Youtube, transformarea a fost cea mai apreciată de fanii online ai emisiunii.

Clasamentul ediției a 6-a "Te cunosc de undeva!" #15

  1. Tavi Clonda -Madonna ("Vogue") - 57 de puncte
  2. AMI - Ștefan Bănică Jr. ("Dă mamă cu biciu-n mine") - 52 de puncte
  3. Toto Dumitrescu - Justin Bieber ("Yummy") - 39 de puncte
  4. Romică Țociu & Adriana Trandafir - Angela Similea și Marius Țeicu ("Tu, iubirea mea") - 36 de puncte
  5. Adda - Pitbull  ("3 to tango") - 34 de puncte
  6. Monica Anghel și Marcel Pavel - Cesaria Evora & Gigi D'Alessio ("Ricordo D'infanzia") - 34 de puncte
  7. Jojo - ZAZ ("Que Vendra") - 33 de puncte
  8. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Gheorghe Dinică și Nelu Ploieșteanu ("Ce aveți cu mine, dușmani?") - 32 de puncte

Tavi Clonda -Madonna ("Vogue")

AMI - Ștefan Bănică Jr. ("Dă mamă cu biciu-n mine")

Toto Dumitrescu - Justin Bieber ("Yummy")

Romică Țociu & Adriana Trandafir - Angela Similea și Marius Țeicu ("Tu, iubirea mea")

Adda - Pitbull  ("3 to tango")

Monica Anghel și Marcel Pavel - Cesaria Evora & Gigi D'Alessio ("Ricordo D'infanzia")

Jojo - ZAZ ("Que Vendra")

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Gheorghe Dinică și Nelu Ploieșteanu ("Ce aveți cu mine, dușmani?")

Transformările/ Personajele următorului episod (#7), conform ruletei:

  • Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Dhurata Dora ft. Soolking
  • Jojo - Anda Călugăreanu
  • Monica Anghel și Marcel Pavel - Aurelian Temișan & Diana Matei
  • Adda - Dida Drăgan
  • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Azucar Moreno
  • Toto Dumitrescu - Tita Bărbulescu
  • AMI - Misha Miller
  • Tavi Clonda -
  • (după refuzarea rolului AMI)

Emisiunea este prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, transformările fiind jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Potrivit Antena 1, emisiunea din 17 octombrie a fost lider de audienţă, cu 9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.4% pe publicul urban. În minutul de maximă audiență, la 21:53, aproape 2 milioane de telespectatori urmăreau show-ul "Te cunosc de undeva!".

Câștigătorii sezonului #15:

  • 12 septembrie: Jojo - Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău ("Nevasta mea vrea la băi") - 52 de puncte
  • 19 septembrie: Tavi Clonda - Adam Lambert ("Don't Stop Me Now") - 59 de puncte
  • 26 septembrie: AMI - Dua Lipa ("Don't start now")
  • 3 octombrie: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Sarah Brightman & Andreea Bocelli ("Time to Say Goodbye")
  • 10 octombrie: Monica & Marcel - Monica Anghel și Marcel Pavel ("Tell me why")
  • 17 octombrie: Tavi Clonda - Madonna ("Vogue") - 57 de puncte

Tehnologie

Cântăreți și creatori de conținut au participat la "Shorts - Unfiltered", un eveniment dedicat networking-ului, muzicii și inovației

Pe 14 octombrie 2024, Cat Music, YouTube și TRU [The Real You] au organizat "Shorts - Unfiltered", un eveniment ce a reunit peste 200 de influenceri, artiști și specialiști din domeniul marketingului online. Găsești în articol mai multe detalii despre acest demers.

Publicat

pe

Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered"
Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered" │ FOTO: Cat Music

"Shorts - Unfiltered" a fost marcat de prezentări captivante și discuții despre cele mai recente tendințe din industrie. YouTube a anunțat extinderea funcționalității Shorts, permițând utilizatorilor să creeze conținut de până la 3 minute, o schimbare ce promite să transforme dinamica platformei, iar participanții au avut ocazia să exploreze noi proiecte și să interacționeze cu nume de referință din muzică și creatori de conținut digital.

Evenimentul nu doar că a celebrat creativitatea creatorilor de conținut din România și a inovației în mediul digital, dar a și consolidat legăturile dintre artiști și branduri, promovând un spațiu de inspirație și descoperire a talentelor emergente și deschizând noi orizonturi pentru colaborări viitoare între creatori de conținut și branduri.

Ce vedete au participat la "Shorts - Unfilteres"?

Printre momentele deosebite s-au numărat și live show-urile susținute de artiști precum Cabron, Mark Stam și Tostogan'S, iar invitații s-au prezentat în ținute "Black & Red with a twist", accentuând atmosfera creativă a serii.

Printre participanți s-au numărat Azaleea Necula, Alex Cozma, Bianca Purcărea, Gabriela Bitiușca, Cristina Militaru, Cezara Cristescu, Marius Elisei, Alexandra Ungureanu, Jorge, Amna, Edward Maya, Adda, Catalin Rizea, JO, George Hora, Kamelia, Emy Alupei, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alții, fiecare aducând o notă de diversitate și originalitate.

Despre Cat Music și TRU [The Real You]

Cat Music, una dintre cele mai de succes case de discuri din România, continuă să sprijine artiști talentați. Are un canal de YouTube cu peste 7,8 miliarde de vizualizări și 7,6 milioane de abonați, consolidându-și astfel statutul de lider în industria muzicală din România.

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, Cristina Militaru, Bianca Badea și mulți alții.

Citește în continuare

Trending