Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Smiley și Pavel Bartoș au îndeplinit visul Robertei, campioana cu zeci de medalii

Smiley și Pavel Bartoș au fost invitații speciali ai emisiunii "Visuri la Cheie". Cei doi i-au făcut o surpriză Robertei, tânăra gimnastă cu zeci de medalii, a cărei locuință a fost renovată în cadrul celui mai recent episod al show-ului prezentat de Dragoș Bucur.
Smiley și Pavel Bartoș alături de Roberta, în cadrul emisiunii ”Visuri la Cheie”

Smiley și Pavel Bartoș alături de Roberta, în cadrul emisiunii ”Visuri la Cheie” │ FOTO: PRO TV

Clara Roberta din Pitești a fost protagonista emisiunii "Visuri la Cheie", difuzate pe 21 octombrie. În vârstă de doar 13 ani, tânăra gimnastă are deja în palmares peste 30 de medalii, impresionându-i pe realizatorii show-ului cu talentul și dedicarea ei.

Crescută de bunici, în urma abandonului părinților, Roberta a primit din partea echipei "Visuri la Cheie" sprijinul financiar de care avea nevoie. Conform formatului acestei emisiuni, locuința sa modestă a fost complet renovată, tânăra având parte și de o surpriză în plus: a avut ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește foarte mult: Pavel Bartoș și Smiley.

Smiley: "E o satisfacție enormă să vedem bucuria cuiva"

"Meseria noastră este să bucurăm oamenii. Dacă avem ocazia să facem asta și pentru noi e o satisfacție enormă să vedem bucuria cuiva. Când vezi un om care plânge de bucurie...Mi-a făcut ziua, poate chiar și săptămâna", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș s-a declarat, la rândul său, emoționat.

"Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine", a spus Pavel.

Roberta a primit din partea lui Smiley și a lui Pavel un urs de pluș uriaș, dar și o îmbrățișare călduroasă.

"Îmi doream chiar foarte mult să am parte de acest eveniment...de strângerea în brațe", a declarat Roberta în cadrul emisiunii.

Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu vor ajunge în Vedea. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri, la PRO TV.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"In Wonder", documentarul despre Shawn Mendes, a primit un trailer oficial - VIDEO

Shawn Mendes ne invită să pătrundem în lumea unui muzician de succes, cu suișuri și coborâșuri. Nu este vorba doar...

Închide