Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Sunt acasă la iubita mea", a mărturisit Shawn Mendes legat de perioada de izolare - VIDEO

Shawn Mendes a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon unde a vorbit despre cel mai recent material discografic, dar și despre perioada de izolare pe care o petrece cu partenera sa, Camila Cabello.

Publicat

pe

Shawn Mendes în emisiunea lui Jimmy Fallon
Shawn Mendes în emisiunea lui Jimmy Fallon │ FOTO: captură YouTube

Muzicianul de 22 ani trece printr-o perioadă încărcată din punct de vedere muzical. A pregătit un nou album ce va fi lansat pe 4 decembrie. A prezentat publicului primul single de pe acest disc, și ne-a introdus în "In Wonder", un documentar ce va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 noiembrie. Recent, Mendes i-a oferit lui Jimmy Fallon un interviu virtual în care a vorbit atât despre cariera artistică, cât și despre viața personală.

Întrebat cum își petrece perioada de izolare, Shawn Mendes o oferit un răspuns care cu siguranță le va aduce zâmbetul pe buze fanilor săi. Dar și ai Camilei Cabello:

"Sunt acasă la iubita mea, în Miami. E câinele ei care latră, dacă îl auziți. Asta e acasă. Știi, e amuzant. La început, când am ajuns aici, lucram la album și eram într-o stare de panică. Apoi, a trecut o săptămână și am început să pregătim micul dejun, să spălăm rufe, să scoatem câinii la plimbare și a început să se simtă totul foarte drăguț. Chestia asta sună normal pentru alți oameni, dar pentru mine este neobișnuit".

Mendes a adăugat că iubita sa l-a susținut în momentele în care lucra la albumul "Wonder". Părerile ei, atât ca parteneră, cât și ca muziciană, l-au ajutat cu adevărat.

În ceea ce privește viitorul material discografic, Shawn Mendes a spus că înglobează o mulțime de sentimente pe care le-a trăit în ultima vreme. A reușit să găsească o liniște sufletească, dar și o încredere mai mare în munca sa. Artistul a menționat că a petrecut mai mult timp cu gândurile sale și a început să realizeze că nu este în regulă să trăiești într-o frică permanentă de a nu spune sau face ceva greșit. Pentru Shawn Mendes, albumul "Wonder" este despre libertate.

În cadrul emisiunii, Mendes a interpretat un colaj compus din două piese de pe discul "Wonder".

Povestea de dragoste dintre Shawn Mendes și Camila Cabello a început să prindă contur odată cu lansarea piesei "Señorita". Deși cei doi se cunoșteau de mai mulți ani, această (a doua) colaborare a sudat legăturile deja existente, iar cei doi au devenit un cuplu foarte îndrăgit. Ca să nu mai spunem că featuringul a stabilit un record pe Spotify, devenind cel mai de succes duet masculin / feminin de pe această platformă de streaming.

Comentează

Trending