Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

Creatorii "South Park" au lansat o nouă serie satirică intitulată "Sassy Justice" - VIDEO

Matt Stone și Trey Parker și-au unit forțele cu actorul Peter Serafinowicz (cunoscut pentru filme ca "Guardians of the Galaxy" sau "Shaun Of the Dead") pentru noul proiect. Găsești mai multe detalii în articol.
Logo

Logo "Sassy Justice" │ FOTO: captură YouTube / Sassy Justice

"Sassy Justice" este un show satiric săptămânal. Proiectul este realizat cu ajutorul tehnologiei "deepfake", o formă de manipulare vizuală. Cu ajutorul inteligenţei artificiale, "deepfake" învață să reproducă mimica, expresiile sau vocea unui subiect, rezultând, astfel, clipuri în care subiectul pare că spune sau face lucruri care nu s-au întâmplat cu adevărat în realitate.

Primul episod al seriei "Sassy Justice" a fost lansat pe 26 octombrie și prezintă deepfake-uri ale unor persoane publice ca Donald și Ivanka Trump, Jared Kushner (consilierul principal al președintelui SUA), Mark Zuckerberg (co-fondatorul Facebook) și actorul Michael Caine.

"Fred Sassy este un avocat al consumatorului american și reporter pentru știrile Cheyenne de la ora 9, un post de televiziune local din Cheyenne, Wyoming. În emisiunea sa săptămânală, <<Sassy Justice>>, Fred face eforturi să ofere informații oamenilor din orașul său natal. În această săptămână, el dezvăluie pericolele din spatele videoclipurilor manipulate care apar din ce în ce mai des pe internet" - este descrierea oficială a primului episod "Sassy Justice".

Sarcasmul și ironia noului show se simt încă din descrierea prezentată mai sus, și continuă pe durata episodului. De exemplu, în primele secunde ale clipului, o voce narează:

"Trăim vremuri schimbătoare. Escrocii găsesc noi modalități de a profita de tine, consumatorul. Acum, cu o tehnologie numită deepfake, poți fi înșelat și mințit în moduri care nu erau posibile până acum".

Urmărește primul episod "Sassy Justice":

Luna trecută, South Park a lansat cel de-al 24-lea sezon cu un episod de o oră, intitulat "The Pandemic Special". La fel ca și celelalte 23 de sezoane, și acesta este produs și editat de creatorii originali ai show-ului, Trey Parker și Matt Stone.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube

Whitney Houston a rămas un simbol al muzicii pop, noi generații descoperindu-i în continuare talentul. Popularitatea sa este vizibilă și...

Închide