Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Ascultă noul single Pearl Jam, "Get It Back" - AUDIO

Cu un album proaspăt lansat, Pearl Jam scoate pe piață un single ce nu are legătură cu discul "Gigaton". Piesa se numește "Get It Back" și este disponibilă pe platformele de streaming.
Pearl Jam - Dance of the Clairvoyants, live@All In WA

Pearl Jam - Dance of the Clairvoyants

Pearl Jam a lansat pe piață o nouă melodie, "Get It Back", ce a fost inclusă până de curând doar pe compilația "Good Music to Avert the Collapse of American Democracy Vol. 2". Pe acest material, făcut disponibil pe Bandcamp pe 2 octombrie doar pentru 24 de ore, se regăseau nu mai puțin de 77 de melodii, la care au contribuit artiști și trupe ca Arcade Fire, Phoenix, Fleet Foxes, Jenny Lewis, The War on Drugs, Little Dragon și Big Boi. Toate veniturile din vânzările acestui disc au fost direcționate către Voting Rights Lab, o organizație nepartizană care își propune să "asigure, să protejeze și să apere dreptul de vot al fiecărui cetățean american."

AUDIO: Pearl Jam - "Get It Back"

Pearl Jam pregătește pentru perioada următoare un concert online prin care va fi marcată aniversarea a 30 de ani de la primul show al formației. Pe 22 octombrie, trupa va face disponibil online, exclusiv pe nugs.tv., un show de 3 ore filmat în aprilie 2016 la Philadelphia’s Wells Fargo Center. În cadrul acestui concert, trupa interpretează 32 de piese, inclusiv întregul album "Ten" și cover-uri inedite după Pink Floyd, Neil Young și The Who.

În luna martie, la debut de pandemie, Pearl Jam lansa albumul "Gigaton", ce încheia o pauză discografică de 7 ani. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums, pe poziția a 5-a în topul general Billboard 200 și pe poziția a 6-a în UK Albums. Produs de John Evans, materialul a inclus piesele "Dance of the Clairvoyants", "Superblood Wolfmoon", "Quick Escape" și "Retrograde".

În 2017, trupa Pearl Jam a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. Formația a primit această distincție după o singură nominalizare, în primul an în care a devenit eligibilă. În același an au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame și Tupac Shakur, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey.

Citește mai multe despre Pearl Jam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește aftermovie-ul The Concert Drive IN, în cadrul căruia au concertat INNA, Antonia, Irina Rimes, Carla’s Dreams - VIDEO

The Concert Drive IN, evenimentul din vară desfășurat pe parcursul a trei zile la Romexpo, a reunit pe aceeași scenă...

Închide