Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Paul McCartney a confirmat lansarea unui nou album; "McCartney III" apare în decembrie

După ce a postat o serie de fotografii intrigante, ce i-au făcut pe fani să se gândească la posibilitatea unui album nou, legendarul Paul McCartney a confirmat apariția unui material discografic intitulat "McCartney III". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul McCartney
Paul McCartney

McCartney a postat fotografii pe rețelele de socializare cu diferite obiecte în triplu exemplar, acompaniate de o descriere ce este constituită din trei zaruri. Cea mai recentă poza arată trei fire de levănțică, iar anterior muzicianul a postat o fotografie cu trei ciuperci. De asemenea, el a mai prezentat o fotografie cu un singur trandafir, făcându-i pe fani să se gândească la numeroase variante: dacă este vorba de "McCartney III" care încolțește ca o floare? Dacă este vorba despre o continuare a albumului "Red Rose Speedway" din 1973? Sau dacă muzicianul pregătește ceva nou pe baza materialul "Flowers in the Dirt" (1989)?

Acestea nu sunt singurele indicii oferite de Paul McCartney și echipa sa. Anterior fotografiilor publicate, utilizatorii Spotify au putut observa că în momentul în care ascultă piese de pe albumele "McCartney" și "McCartney II" pe serviciul de streaming apare o animație cu un zar cu trei puncte.

Mai mult, unii fani care au făcut comenzi de pe magazinul oficial al muzicianului au declarat că au primit prin poștă un pachet de la Capitol Records ce includea o sacoșă de pânză cu emblema McCartney care conținea zaruri cu doar trei puncte.

Ei bine, fanii au pus cap la cap corect indiciile și Paul McCartney va lansa, într-adevăr, un nou album. Muzicianul va lansa pe 11 decembrie "McCartney III", ce îl urmează pe "McCartney II", care a apărut în 1980. Acel album, desigur, a fost venit după "McCartney", primul material solo post-Beatles, care a apărut în 1970. La fel ca primele două albume omonime, și acesta este scris, produs și înregistrat exclusiv de McCartney, care cântă la fiecare instrument.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, Paul McCartney a declarat:

"Petreceam perioada de izolare la fermă împreună cu familia mea și mergeam zilnic în studioul de înregistrare. Începusem să lucrez la niște muzică de film și asta s-a transformat în piesa de deschidere [a albumului] și apoi, când a fost gata, m-am gândit. <<ce voi face în continuare?>>. Aveam câteva compoziții la care lucrasem de-a lungul anilor, dar uneori timpul se epuiza și rămâneau neterminate, așa că am început să mă gândesc la ce aveam deja. În fiecare zi începeam să înregistrez cu instrumentul pe baza căruia scrisesem piesa respectivă, apoi treptat, am mai adăugat instrumente. A fost foarte distractiv. A fost vorba de a face muzică pentru mine mai degrabă decât de a face muzică care trebuie livrată. Nu am avut habar că acest lucru va conduce la un album".

VIDEO: Paul McCartney - McCartney III (Trailer Oficial)

Comentează

Trending