Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

O concurentă de la X Factor a venit la iUmor să îşi ia DA-ul de la Delia

Se întâmplă uneori să vedem concurenţi de la iUmor ajunşi la X Factor sau alte crossover-uri, precum un salt de la Românii au Talent la... Chefi la Cuţite. De această dată o concurentă care a primit "NU" de la Delia la X Factor a venit la iUmor pentru a îşi ia revanşa. Puteţi vedea prestaţia lui Carmen Belenesi în articol.
Concurenta Carmen Belenesi la iUmor sezonul 9 editia din 18 octombrie

Concurenta Carmen Belenesi la iUmor sezonul 9 editia din 18 octombrie │ FOTO: Antena 1

"Carmenuţa cu gentuţa", aşa cum se auto descrie concurenta a venit să îi spună Deliei că nu o mai iubeşte. Dezamăgită de jurizarea de la X Factor din acest sezon (a luat numai NU-uri), concurenta a avut un număr halucinant în sezonul 9 iUmor, ediţia de pe 18 octombrie. Repetând mereu mantra "dă-ţi cu reveneala", Carmen a dat senzaţia că îi trolleaza pe toţi cei 3 juraţi. A mâncat un ecler în faţa Deliei şi a adus un tricou cu "reveneală" tot ca o aluzie pentru jurata blondă a emisiunii de umor.

Nu a lipsit auto ironia, Carmen Belenesi intitulându-se "regina la zahăr", înainte de a devora eclerul sub privirea Deliei, care tocmai venea după o perioadă de lipsă de mâncare. A fost vorba despre o glumă a lui Cheloo, care a ascuns mâncarea echipei de juraţi, lăsându-i înfometaţi câteva ore. A urmat şi un atac la Cheloo, Carmen dându-i numărul de telefon personal rapperului şi flirtând cu el destul de agresiv. Membrul Paraziţii a rămas fără cuvinte.

A fost şi un număr muzical, în cadrul căruia Delia a remarcat că falsează mult bruneta. Mihai Bendeac a completat totuşi cu faptul că această concurentă are o voce puternică. Ce e drept Delia nu s-a putut concentra la cântat pentru că o fura imaginea lui Carmen, de la hainele cu sclipici la poşeta exagerat de roşie. Pe final a apărut şi un tribut pentru câinele Jimmy, care a trecut în nefiinţă. Am avut şi un roast la adresa poşetei lui Bendeac, clar inspirat de episoadele Danei Budeanu cu "ameţitele şi mafioţii".

Până la urma Bendeac şi Cheloo nu au apreciat numărul, dar Delia cumva a dat... DA.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Tavi Clonda s-a deghizat în Madonna și în ciuda formelor sale masculine a bifat cea de-a doua victorie în seria...

Închide