Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Măștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Cinci măști se vor lupta vineri pentru un loc în Marea Finală Masked Singer România. În episodul de pe 23 octombrie, detectivii vor încerca din nou să dezvăluie identitarea măștilor, cele mai iscusite în a-i trimite pe piste greșite urmând să rămână în competiție. Semifinala se joacă între cele mai bune măști din concurs.

Publicat

pe

Corbul pe scena Masked Singer România
Corbul pe scena Masked Singer România

La debutul emisiunii Masked Singer România, 12 măști intrau în concurs. În etapa semifinalei au rămas doar cinci, ele urmând să se lupte pentru râvnitul loc în Marea Finală Masked Singer România.

Ce măști intră în semifinala Masked Singer România

Corbul, Vulpoiul, Leoiaca, Panda și Căpcăunul vor încerca să uimească prin momente spectaculoase și vor aduce noi indicii în semifinale de pe 23 octombrie, transmisă de la ora 20:30, la PRO TV.

Cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, scot la iveala noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România. Noile indicii pe care acestea le vor prezenta în aceasta seară îi vor încurca teribil.

Corbul o impresionează iremediabil pe Ana Morodan

Chiar dacă și-a arătat pasiunea pentru Corb și costumul lui, Ana Morodan va fi cucerită iremediabil de momentul acestuia:

"Ți-am spus vreodată că mie nu-mi plac neapărat oamenii mișto? Mie îmi plac oamenii rari, pentru că atunci când ești rar, ești de neprețuit. Când ești de neprețuit înseamnă că poți să faci ce vrei. Tot ce pot să-ți spun e că nu știu cine ești, dar nici măcar nu mă mai interesează pentru că pe mine m-ai câștigat deja", îi va spune aceasta.

Propunerile detectivilor din semifinala Masked Singer România

Randi, Liviu Teodorescu, Cezar Ouatu, Mihail, Ana Maria Prodan, The Motans, Gigi Becali, Pavel Stratan, Traian Băsescu, Raed Arafat, Mircea Dinescu, Mircea Radu, Vali Bărbulescu, Irina Rimes sau Lidia Buble sunt câteva dintre variantele pe care detectivii le vor spune după ce vor vedea prestațiile măștilor.

#MaskArtChallenge - o nouă provocare Masked Singer pe TikTok

Comunitatea Masked Singer de pe platforma TikTok e provocată să creeze un video inspirat din cel mai secretos show al momentului, iar cele mai creative dintre ele vor apărea în Marea Finală de săptămâna viitoare. Poate fi un desen inspirat de Panda, un make-up inspirat de costumul fabuloasei Leoaice sau un dans din mișcările ”delicate” ale Căpcăunului. Tot ce trebuie să faci e să-l postezi pe TikTok însoțit de hashtag-ul #MaskArtChallenge și cele mai cool trei dintre ele se vor vedea la TV, în finala celui mai tare show de entertainement.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending