Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mariah Carey pregăteşte o nouă piesă de Crăciun, alături de două nume mari

Teoretic suntem în luna lui Halloween, Pumpkin Spice Latte şi cu spectrul lui Black Friday la orizont. Practic mulţi visează deja la Crăciun, iar Mariah Carey a început teaserele pentru un nou hit aidoma lui "All I Want For Christmas Is You". Artista a făcut aluzie la o melodie specială pentru sărbătorile de iarnă, colaborare cu două artiste reputate. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition)
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition)

Starul pop a postat pe Twitter pe 9 octombrie o fotografie a 3 scaune de regizori pe un platou de filmare, cu iniţialele "AG", "MC" şi "JH". Mariah  Carey nu a scris nimic în postare în afară de un emoji cu un brad de Crăciun. Fanii au început să speculeze în comentarii că diva pop face teasing pentru o piesă de Crăciun şi un clip video, alături de Ariana Grande şi Jennifer Hudson. Alte speculaţii indică spre actorul Andrew Garfield din "The Amazing Spider-Man" în vreme ce JH ar putea fi Jonah Hill din "Wolf of Wall Street" şi "Moneyball".

Ariana nu e străină de colaborări de top, bifând-o recent pe cea cu Lady Gaga, "Rain on Me", care le-a adus şi premii celor două artiste. Mariah a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce un inginer de înregistrări al său a dezvăluit detalii despre un album de rock alternativ al artistei din anii '90, care nu a ajuns cunoscut în mainstream. În 1995 Mariah ar fi înregistrat un album alt-rock numit "Someone's Ugly Daughter", lansat sub numele de Chick.

"All I Want For Christmas Is You" este una dintre melodiile cele mai cunoscute ale artistei şi a debutat în 1994. A devenit de asemenea unul dintre simbolurile Crăciunului şi este extras de pe LP-ul "Merry Christmas". Acesta track este cel mai mare succes internaţional al divei, ajungând pe locul întâi în topuri din ţări ca Australia, Canada, Franţa, Germania şi SUA. În 2019 a urcat pe locul întâi în Billboard Hot 100 pentru prima oară, la 25 de ani de la debut. Ar fi vândut 16 milioane de unităţi şi este cea mai bine vândută piesa de Crăciun a unui artist feminin.

În 2017 se dezvăluia că a generat 60 de milioane de dolari în drepturi de autor. Single-ul de 4 minute a primit o sumedenie de coveruri pe parcursul anilor, dar şi o versiune re-înregistrată de Mariah şi Justin Bieber ca un duet în 2011.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Mariah Carey folosește orice prilej pentru a-și impresiona fanii. Aflată la un centru de vaccinare împotriva COVID-19, artista încurajează publicul să-i urmeze exemplul, dar o face într-un mod aparte, tipic Mariah.

Publicat

pe

Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19
Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19 │ FOTO: Captură Instagram

Chiar și în prezența medicilor, Mariah Carey nu își poate cenzura personalitatea efervescentă. Filmată în timp ce se pregătește să primească prima doză de vaccin, artista nu se poate opri din vorbit, admițând acest lucru chiar în timpul filmării.

"Ei îmi povestesc despre vaccin, iar eu sunt aici, entuziasmată și puțin anxioasă în legătură cu injecția. Masca asta îi distrage puțin, dar mă știți pe mine, vorbesc mult și nu mă pot opri.

Acum încerc să mă calmez, sunt puțin stresată că urmează să primesc prima doză de vaccin. Iată că am ajuns aici...totul a început de la acea primă postare în care mă spălam pe mâini împreună cu Roc și Roe, în New York, încerând să-i încurajăm pe oameni să aibă grijă de ei. Încă ducem această luptă împreună. Uite cine e alături de noi, spiritual vorbind (camera se îndreaptă spre un tricou cu Prince).

OK, hai să facem asta. Sper să edităm clipul ăsta, pentru că e mai mult despre mine vorbind peste alte persoane, dar cred că ne-am obișnuit cu toții cu chestia asta", spune Mariah în clip.

Momentul injecției este marcat de un țipăt a la Mariah, artista atingând o notă înaltă aproape involuntar. Urmează apoi un îndemn adresat publicului:

"Iată-ne aici, sperând că totul va fi bine și încurajându-vă și pe voi să faceți asta atunci când puteți. Suntem împreună în situația asta", a declarat Mariah la finalul clipului.

VIDEO: Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19

Anul trecut, artista a lansat cartea de memorii "The Meaning of Mariah Carey", care a devenit devenit New York Times Best Seller la doar o săptămână de la lansare. În acest volum, scris de Mariah împreună cu Michaela Angela Davis, artista prezintă povestea sa de viață nefiltrată, atingând subiecte precum probleme rasiale, identitate de sine, copilărie, traume familiale și povești nevăzute din culisele succesului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending