Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Leoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia

Finala Masked Singer România se joacă între ultimele patru măști rămase în concurs. Vineri, 30 octombrie, aflăm cine se ascunde în spatele costumelor Leoicei, Corbului, Pandei și Căpcăunului. Tot în finală, Codin Maticiuc va dezvălui că are o mare slăbiciune pentru o anume vedetă.

Publicat

pe

Măștile din Finala Masked Singer România
Măștile din Finala Masked Singer România │ FOTO: PRO TV

Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. Ultimele 4 vedete se vor demasca vineri, 30 octombrie, de la ora 20:30, în Marea Finală Masked Singer România. Una singură va pleca acasă cu trofeul și titlul de cea mai iubită mască.

Aflăm cine sunt Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul

În această seară, Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul vor urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România și vor încerca să impresioneze cu momentele pregătite. Ca în fiecare săptămână, după fiecare prestație publicul va vota cea mai bună reprezentație, iar masca ce va aduna cele mai multe voturi va fi desemnată câștigătoare.

Slăbiciunea lui Maticiuc: "Cred că în fața noastră, pe scenă, se află Corina Caragea. E feblețea mea"

Una dintre măști îl va bulversa total pe Codin Maticiuc, care va recunoaște că are o slăbiciune pentru o vedetă din România.

"Trebuie să vă fac tuturor o mărturisire. Eu cred în destin și trebuie să vă spun că am o obsesie legată de o vedetă, o domnișoară pe care o urmăresc în online și nu numai. Și crezând în destin, mă gândesc cum ar fi dacă chiar ea s-ar ascunde sub această mască. Este efectiv slăbiciunea mea și cred că în fața noastră, pe scenă, se află Corina Caragea. E feblețea mea, o recunosc în premieră, n-am mai spus asta până acum", va spune Codin după ce masca va oferi indicii noi despre ea.

La debutul emisiunii Masked Singer România intrau în concurs 12 măști. Publicul a aflat identitatea a 8 dintre ele, descoperind cine erau  TigrulUnicornulMonstrulÎngerulVampirulExtraterestrul, Vulpoiul și Iepurele.

În Finala Masked Singer Româniade pe 30 octombrie vom afla cine sunt Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul și dacă feblețea lui Codin Maticiuc, respectiv Corina Caragea, se ascunde în spatele uneia dintre cele patru măști.

Comentează

Trending