Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Irina Rimes lansează piesa "Your Love" în colaborare cu Cris Cab

În universul muzical creat de Irina Rimes, iubirea rămâne motorul care pune totul în mișcare. Noul single al Irinei se numește "Your Love" și marchează o colaborare cu un artist pe care ea îl apreciază încă din adolescență: Cris Cab.
Irina Rimes la filmările clipului ”Your Love”

Irina Rimes la filmările clipului ”Your Love”

Toamna aduce melancolie, dar și colaborări inedite, cel puțin în muzica românească mainstream. După featuring-ul dintre Vunk și Lidia Buble și recenta colaborare a lui Smiley cu Delia, un nou single promite să capteze atenția publicului. Irina Rimes a anunțat că va lansa în curând o colaborare cu artistul american de pop, soul și reggae Cris Cab. Piesa pe care au înregistrat-o împreună se numește "Your Love" și va marca o schimbare de sound, potrivit informațiilor dezvăluite de Irina în cadrul unei campanii de teasing:

"E ceva nou ce n-ați mai auzit de la mine", a specificat Irina, exprimându-și totodată aprecierea față de Cris Cab: "["Your Love"] Este în colaborare cu un artist pe care l-am visat pe-o piesă de-a mea încă din adolescență."

Cine e Cris Cab, artistul cu care a colaborat Irina Rimes

Cris Cab s-a născut în Miami, Florida, și cântă la chitară de la 11 ani. Iubește muzica lui Bob Marley, nominalizându-l drept unul dintre cei mai proeminenți artiști care i-au influențat cariera. După o serie de EP-uri, prin care s-a remarcat pe scena muzicală locală, Cris a lansat piesa "Liar Liar", devenind astfel cunoscut la nivel internațional. Pentru acest single, a lucrat cu Pharrell Williams, artistul povestind despre colaborarea cu reputatul producător într-un interviu acordat pentru InfoMusic.

"Pharrell mă inspiră cu adevărat, are o energie minunată și m-a învățat o groază de lucruri: cum să compun muzică, cum să cânt, cum să fac producția pieselor. M-au ajutat mult sfaturile lui, mă simt binecuvântat", ne-a mărturisit Cris.

Luând în considerare influența reggae ce-și pune amprenta asupra muzicii lui Cris Cab, ne putem aștepta ca și noul single înregistrat cu Irina Rimes, "Your Love", să aibă puternice accente din această zonă muzicală. Videoclipul melodiei a fost deja filmat, așa încât nu va mai dura mult până la premiera acestui featuring.

Vara aceasta, Irina a păstrat o legătură strânsă cu fanii ei. Deși concerte au fost mai puține, iar Vocea României a luat o pauză anul acesta, artista a găsit o modalitate inedită de a se menține în atenția publicului: a preluat rolul de curier și le-a înmânat fanilor personal noul ei album, "Pastila", trecând apoi în rolul de casieriță într-un magazin în care i se comercializează discul.

Citește mai multe despre Cris CabIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia şi Smiley colaborează pe o nouă piesă. "Ne Vedem Noi"; Când se lansează?

Cei mai mari artişti pop din industria muzicală românească se unesc pe un potenţial viitor hit. Smiley şi Delia au...

Închide