Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Iepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Pe 16 octombrie, a avut loc o nouă demascare la show-ul Masked Singer România. În urma duelurilor, publicul și detectivii au votat, iar Iepurele a strâns cele mai puține voturi și a trebuit să-și arate adevărata identitate.

Publicat

pe

Alexandra Stan la Masked Singer România
Alexandra Stan la Masked Singer România │ FOTO: PRO TV

Personajele îndrăgite ale emisiunii Masked Singer s-au ridicat la nivelul așteptărilor și în cea mai recentă ediție. Energie, emoție, ritmuri dansante, toate au creat o seară completă. Cu toate acestea, un personaj a trebuit să își dea masca jos. În urma duelurilor dintre Panda, Leoaica și Vulpoi vs. Iepurele, Căpcăun și Corb, Panda și Iepurele au trăit emoțiile deciziei finale, iar cel din urmă fiind nevoit să-și dezvăluie adevărata identitate.

Indiciile oferite de Iepure:

E un Iepuraș cu gusturi excentrice. Îi place tot ce strălucește în general. Este un trendstter și hainele sale au avut succes la public. Este cunoscută pe cel puțin patru continente.

După acest "ajutor" pe care personajul l-a oferit celor patru detectivi, Iepurele a urcat pe scenă și a interpretat "Sweet but Psycho". Prestația sa i-a încântat pe detectivi, care au devenit siguri că sub mască se află o cântăreață. 

"E adevărat că sunt și actori care cântă bine, sunt și sportivi care iubesc muzica, dar eu cred că acest personaj frumos, Iepuroaica noastră, este din branșa asta, a oamenilor care cântă. E cântăreață, iar dincolo de acest lucru, cred într-adevăr că e cunoscută pe mai multe continente pentru că am o idee cam cine ar putea fi sub această mască", a comentat Horia Brenciu.

Ana Morodan nu a crezut că persoana din spatele măștii se ocupă cu muzica. Morodan a observat mișcările personajului, fiind de părere că este model ("este bună la cochetat cu membrele"). Alegerea Anei a fost Valentina Pelinel. Codin Mariciuc a mizat tot pe celebrul fotomodel, dar și pe Catrinel Menghia.

Iepurele a adus un obiect personal care să-i ajute pe detectivi. Sau să-i pună și mai mult în dificultate. A fost vorba de o pereche de cătușe, personajul spunând că a fost văzut în multe ipostaze aparent controversate, inclusiv încătușată.

Dintre cei patru detectivi, Horia Brenciu și INNA au ghicit corect vedeta de sub mască. Este vorba de Alexandra Stan, cântăreața care a cucerit milioane de fani cu o mulțime de hit-uri.

VIDEO: Iepurele cântă "Sweet but Psycho" la Masked Singer

Comentează

Albume noi

INNA prezintă a doua parte a albumului "Everything or Nothing" - TRACKLIST

INNA prezintă partea a doua a albumului "Everything or Nothing", cinci piese compuse în Dance Queen's House. Te invităm să le asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2
Artwork INNA - "Everything or Nothing", part 2 │ FOTO: Global Records

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar compozitori au fost IRAIDA și Minelli, dar și Breyan Isaac, premiat cu Grammy, care a colaborat cu INNA și pentru piesa "VKTM", dar și cu Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Cea de-a doua parte a albumului "Everything or Nothing" include cinci piese, după cum urmează: "Tequila", "Bazooka", "Black Lights", "Desperado" și "Greatest Story Ever Told" și este disponibilă pe canalul de YouTube al INNEI și în magazinele digitale.

Proiectul Dance Queen's House a ajuns la cel de-al patrulea sezon și presupune o sesiune de 16 zile într-o casă în care INNA, împreună cu compozitori și producători, lucrează la muzică nouă, iar procesul de creație este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade. După primele trei sezoane din Dance Queen's House, au rezultat albumele "Heartbreaker", "Champagne Problems" și "Just Dance".

În altă ordine de idei, INNA a lansat anul acesta "Queen Of My Castle" cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia.

AUDIO: "Everything or Nothing", part 2

Tequila

Bazooka

Black Lights

Desperado

Greatest Story Ever Told

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat "El Pasado", cel de-al doilea album în limba spaniolă

"El Pasado" este un album la care INNA a lucrat 5 ani, o continuare a lui "YO", primul disc scris în spaniolă de artistă, care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

Publicat

pe

INNA - El Pasado
INNA - El Pasado │ FOTO: INNA / Global Records

Cele unsprezece piese de pe "El Pasado" au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklist-ul include piesele "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo", "En la Cama", "LaLaLa", "El Tiempo", "Dame la Mano", "Que Importa", "Cora", "Yo Sigo Aqui".

"El Pasado" se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores, iar mini filmul este creat de Bogdan Daragiu cu INNA și filmat la Marmorosch, producție Loops Production, styling Domnica Mărgescu, make-up Anca Buldur, hair Adonis Enache.

"<<El Pasado>> este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele <<El Pasado>>. Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. <<El Pasado>> este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!", a spus INNA.

INNA este în Mexic în turneul de promovare, unde a participat la festivalul Tecate Pa'l Norte și a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care artista a colaborat.

Albumul "El Pasado" a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

INNA: El Pasado

Citește în continuare

Trending