Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Gabriel Cotabiță pregătește un turneu alături de trupa Othello

Gabriel Cotabiță și trupa Othello anunță turneul Redivivus, care va debuta cu un concert online pe 1 noiembrie 2020, de ziua artistului. Ulterior, când situația sanitară o va permite, concertele vor fi organizate offline în țară.
Gabriel Cotabiță și Trupa Othello

Gabriel Cotabiță și Trupa Othello │ FOTO: Marius Migleș

Gabriel Cotabiță și trupa Othello au anunțat proiectul Redivivus. Este vorba de o serie de concerte plănuite să se desfășoare în toată țara imediat ce organizarea lor va fi posibilă din punctul de vedere al măsurilor de securitate sanitară.

Până atunci, Redivivus va debuta online duminică, 1 noiembrie 2020, începând cu ora 20. Concertul online va fi transmis pe Facebook și Youtube, cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Gabriel Cotabiță. Artistul va împlini 65 de ani.

"Mă cunosc cu Florentin Milcof, cunoscut pe scenă drept Othello, de mulți ani, am lucrat împreună la o serie de evenimente importante și sunt foarte bucuros de această colaborare care, sper, va aduce bucurie și speranță fanilor mei, publicului în general. Ne-am întâlnit în această vară cu ocazia unor spectacole găzduite la Olimp de către Phoenicia Blue View. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Ne-am hotărât astfel să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus", a declarat Gabriel Cotabiță.

Prin această colaborare, fanii vor putea asculta melodii reorchestrate și reinterpretate.

"Proiectul de concerte Redivivus ne propunem să fie chiar așa, ca o renaștere pentru noi toți. Iar muzica pe care Gabi o cântă de mai bine de 40 de ani, reinterpretată și re-orchestrată, vrem să fie un sprijin pentru noi toți în aceste vremuri complicate", a spus Florentin Milcof, producătorul muzical al proiectului.

Othello este unul dintre câștigătorii competiției de la emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV). Recent, Gabriel Cotabiță s-a asociat proiectului trupei, "Cântecul Tău". Proiectul presupune crearea unui cântec cu versuri și muzică originale, compus, orchestrat și interpretat special pentru o anumită persoană sau un eveniment. Melodia rezultată poate constitui un cadou original, personalizat. Laura Sgârgitu este textierul, iar Florentin Milcof - compozitorul. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Citește mai multe despre Gabriel CotabițăOthello
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tommy Lee a lansat albumul solo "Andro", combinaţie de electro-rock cu hip-hop

Tommy Lee, toboşarul Motley Crue a lansat pe 16 octombrie noul său album solo, "Andro". Acesta nu sună deloc a...

Închide