Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gabriel Cotabiță pregătește un turneu alături de trupa Othello

Gabriel Cotabiță și trupa Othello anunță turneul Redivivus, care va debuta cu un concert online pe 1 noiembrie 2020, de ziua artistului. Ulterior, când situația sanitară o va permite, concertele vor fi organizate offline în țară.

Publicat

pe

Gabriel Cotabiță și Trupa Othello
Gabriel Cotabiță și Trupa Othello │ FOTO: Marius Migleș

Gabriel Cotabiță și trupa Othello au anunțat proiectul Redivivus. Este vorba de o serie de concerte plănuite să se desfășoare în toată țara imediat ce organizarea lor va fi posibilă din punctul de vedere al măsurilor de securitate sanitară.

Până atunci, Redivivus va debuta online duminică, 1 noiembrie 2020, începând cu ora 20. Concertul online va fi transmis pe Facebook și Youtube, cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Gabriel Cotabiță. Artistul va împlini 65 de ani.

"Mă cunosc cu Florentin Milcof, cunoscut pe scenă drept Othello, de mulți ani, am lucrat împreună la o serie de evenimente importante și sunt foarte bucuros de această colaborare care, sper, va aduce bucurie și speranță fanilor mei, publicului în general. Ne-am întâlnit în această vară cu ocazia unor spectacole găzduite la Olimp de către Phoenicia Blue View. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Ne-am hotărât astfel să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus", a declarat Gabriel Cotabiță.

Prin această colaborare, fanii vor putea asculta melodii reorchestrate și reinterpretate.

"Proiectul de concerte Redivivus ne propunem să fie chiar așa, ca o renaștere pentru noi toți. Iar muzica pe care Gabi o cântă de mai bine de 40 de ani, reinterpretată și re-orchestrată, vrem să fie un sprijin pentru noi toți în aceste vremuri complicate", a spus Florentin Milcof, producătorul muzical al proiectului.

Othello este unul dintre câștigătorii competiției de la emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV). Recent, Gabriel Cotabiță s-a asociat proiectului trupei, "Cântecul Tău". Proiectul presupune crearea unui cântec cu versuri și muzică originale, compus, orchestrat și interpretat special pentru o anumită persoană sau un eveniment. Melodia rezultată poate constitui un cadou original, personalizat. Laura Sgârgitu este textierul, iar Florentin Milcof - compozitorul. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Comentează

Trending