Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Seria "Fast and Furious" se va încheia odată cu lansarea părților 10 și 11

Îndrăgita serie "Fast and Furious" ajunge la final după (la momentul prezent) 20 de ani de la apariție. Ultimele două părți, 10 și 11, promit să contureze așa cum se cuvine deznodământul poveștii. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster "Fast and Furious 9"
Poster "Fast and Furious 9" │ FOTO: Universal Pictures

Potrivit Variety, regizorul Justin Lin, care a lucrat în trecut la câteva filme "Fast and Furious" (3, 4, 5, 6, 9), va reveni pentru a regiza ultimele două pelicule și pentru a conduce franciza la linia de sosire. "Fast and Furious" 10 & 11 vor prezenta o poveste amplă, ce se va desfășura pe parcursul ambelor filme. Așa cum este tradiția, filmele de acțiune îl vor avea din nou în prim plan pe Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto într-o serie de curse antrenante, distractive, dar și periculoase.

Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson și Chris Bridges (alias Ludacris) sunt câțiva dintre favoriții fanilor care vor reapărea pe marele ecran. De asemenea, vor reveni și alți membri cunoscuți ai distribuției, precum Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și Sung Kang. Momentan, nu au fost anunțate date de lansare pentru "Fast and Furious" 10 și 11, și nici detalii concrete referitoare la scenariști sau producători care ar putea lucra la cele două producții.

Încă de la debutul din cinematografe în 2001, franciza "Fast and Furious" s-a transformat în seria de filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile ale studiourilor Universal - chiar depășind "Jurassic Park". Cel mai recent film din seria "Fast & Furious" intitulat "F9", va continua probabil același drum al succesului de îndată ce va ajunge în cinematografe. Filmul trebuia inițial să fie lansat la începutul acestui an, dar, din cauza pandemiei, proiectul a fost amânat pentru mai 2021.

Deși seria originală va ajunge la final, un spin-off bazat pe personajele "Fast and Furious" este în prezent în curs de dezvoltare la Universal Studios. Anterior, prima peliculă de tip spin-off inspirată de "Fast and Furios" a fost lansată în 2019, și i-a avut în rolurile principale pe Dwayne Johnson și Jason Statham. Intitulat "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", filmul a avut încasări de peste 759 de milioane de dolari în întreaga lume.

Trending