Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO

Aflat în Bolivia, Ewan McGregor a cumpărat o chitară și s-a hotărât să o testeze în văzul publicului. Actorul scoțian s-a filmat cântând un cover după piesa "Endlessly", de la Muse.
Ewan McGregor cântând ”Endlessly”

Ewan McGregor cântând ”Endlessly” │ FOTO: Captură YouTube

Ewan McGregor și-a impresionat fanii cu talentul său muzical. Actorul a publicat pe Instagram un fragment dintr-un cover Muse, ca parte a documentarului pe care îl filmează în prezent, "Long Way Up". Acesta este difuzat de Apple TV+ și este o continuare a altor două documentare, "Long Way Down" și "Long Way Round", în care McGregor și realizatorul TV Charley Boorman călătoresc împreună pe motociclete.

Primul episod al noii serii "Long Way Up" a fost difuzat în septembrie și include acest fragment cu Ewan McGregor interpretând "Endlessly" de la Muse.

"Făcută manual, aici, în Bolivia. Gâtul este foarte frumos, uitați ce lemn are. Am cumpărat-o și mă gândeam: <<Am cumpărat o chitară, cum o s-o aducem acasă?>>", spune Ewan, întrebarea fiind justificată, considerând că cei doi se plimbă cu motocicletele, fără un portbagaj la îndemână.

VIDEO: Ewan McGregor cântă un fragment din piesa "Endlessly" de la Muse

Acest cover a ajuns și la urechile membrilor Muse, care i-au transmis lui Ewan că "le-a plăcut la nebunie să-l urmărească cântând".

Piesa "Endlessly" se regăsește pe albumul "Absolution", lansat de Muse în 2003. Spre comparație, o puteți asculta integral mai jos.

Pe lângă acest proiect pentru Apple, Ewan McGregor a confirmat de curând că se va întoarce în universul Star Wars. Acesta îl va interpreta din nou pe Obi-Wan Kenobi într-un serial conceput pentru TV. Actorul nu l-a mai portretizat pe Obi-Wan din 2005, când Anakin devenea Darth Vader în "Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith".

Matt Bellamy de la Muse a anunțat, de asemenea, că lucrează la un nou album al formației.

"Am început să scriu când toate protestele și haosul începeau să se dezlănțuie. E ciudat să spun asta, dar se potrivește cu muzica pe care o compun acum. Te ține puțin cu răsuflarea tăiată", a povestit Matt într-un interviu pentru The Sun.

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie se transformă în Ziggy Stardust în primul trailer oficial al peliculei "Stardust" - VIDEO

"Stardust" este filmul biografic ce va prezenta părți importante din cariera și viața lui David Bowie. Pelicula a primit un...

Închide