Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

East European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE

East European Comic Con este încă o dată reprogramat. Ediția anunțată pentru decembrie 2020 va avea loc în iunie 2021.

Publicat

pe

East European Comic Con
East European Comic Con

În luna aprilie, East European Comic Con 2020 era reprogramt pentru luna decembrie, la momentul respectiv organizatorii fiind optimiști că până atunci situația epidemiologică se va ameliora. Din păcate, însă, numărul cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 crește de la o săptămâna la alta, în acest context fiind imposibilă organizarea unui eveniment de amploare, precum East European Comic Con. Ediția din 2020 se reprogramează, astfel, pe 2021, în perioada 3 - 6 iunie.

"Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public"

"Am privit luna decembrie cu foarte mult entuziasm, iar evenimente precum Austria Comic Con, care au avut loc în luna Septembrie, ne-au arătat că se pot face evenimente și în vreme de pandemie, evident cu luarea unor măsuri speciale pentru o astfel de perioadă.

Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public, însă, din pacate, creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV-2 din România, dar și din Europa, precum și interdicția de a organiza evenimente mari în interior, ne-au împins spre a reprograma ediția din 2020 a East European Comic Con ce ar fi trebuit să aibă loc în 3-6 decembrie pentru o nouă perioadă, 3-6 iunie 2021."

Organizatorii au analizat și varianta de a susține evenimentul online, însă Comic Con înseamnă în primul rând o experiență care poate fi trăită cu adevărat, numai fizic, la eveniment. Interacțiunea cu actorii, expozanții sau artiștii este motorul Comic Con, ceea ce a atras dintotdeauna fanii, le-a trezit emoții și le-a creat amintiri valoroase. Acest aspect a fost subliniat și de impactul unor evenimente similare din SUA, care au apelat la această soluție.

Ediția din iunie 2021 a East European Comic Con va ține cont de situația epidemiologică

Tocmai pentru că experiența fizică a participantului este sufletul evenimentului, organizatorii nu doresc să pună în niciun fel în pericol sănătatea și siguranța publicului. În acest sens, dacă situația epidemiologică o impune, ediția din iunie va fi compusă din spații interioare și exterioare, cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărțite în 2 sesiuni de vizitare cu o pauză de o ora, în care noi vom igieniza și dezinfecta toate spațiile comune.

În prezent, echipa East European Comic Con lucrează la un magazin online cu diverse produse oficiale, care se va lansa până în luna decembrie, la ediția din București (3-6 Iunie 2021), dar și la o nouă ediție Transylvania Comic Con care să se desfășoare în Cluj Napoca în toamna anului 2021.

Ce opțiuni cei care au achiziționat bilete la East European Comic Con 2020

În concordanță cu Articolul 32 din OUG 70 14 Mai 2020, toate persoanele care și-au păstrat biletele pentru reprogramarea inițială din decembrie 2020 pot alege una din următoarele opțiuni:

  • Folosirea biletelor pentru ediția din București (3-6 iunie 2021).
  • Folosirea biletelor pentru ediția din Cluj-Napoca (octombrie sau noiembrie 2021)
  • Folosirea biletelor pentru ediția din București (mai-iunie 2022)
  • Transformarea sumei într-un credit online în magazinul virtual pe care organizatorii îl vor lansa în luna decembrie.

*Abonamentele de 4 zile pot fi folosite tot pentru 4 zile, în cazul în care se optează pentru varianta *Cine optează pentru variantele 2 sau 3 va putea folosi biletele pentru 3 zile de eveniment.

Mesajul echipei East European Comic Con pentru Guvernul României și fanii evenimentului

"Alături de acest anunț, dorim să lansăm un apel către Guvernul României privind necesitatea stringentă a unui plan de măsuri concrete care să poată fi implementat pentru segmentul de Târguri, expoziții și festivaluri. Acest domeniu de activitate nu a primit niciun sprijin financiar sau logistic, nicio relaxare, chiar dacă este în continuare complet blocat de mai bine de 7 luni, spre deosebire de alte industrii care au putut funcționa la o anumită capacitate, în ciuda restricțiilor.

Echipa East European Comic Con a pus la cale 3 scenarii diferite, fiecare cu măsurile aferente destinate prevenirii infestării cu SARS-Cov2, pe care le vom face publice până la finalul lunii Noiembrie.

În final, dorim să mulțumim publicului pentru înțelegere și răbdare și le recomandăm să urmărească site-ul nostru pentru noutățile privind edițiile din 2021, dar și din anii viitori."

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 26 august 2021

East European Comic Con 2021

Loc
Romexpo
Comentează

Trending