Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande și alte nume celebre se reunesc într-o nouă producție Netflix

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Timothee Chalamet i se vor alătura lui Jennifer Lawrence în distribuția plină de vedete din "Don't Look Up”, o nouă comedie ce va fi disponibilă pe Netflix.
NETFLIX - imagine din sediul din Singapore (noiembrie 2019)

NETFLIX - imagine din sediul din Singapore (noiembrie 2019) │ FOTO: Netflix

Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi și Matthew Perry vor face parte din noua producție, alături de Cate Blanchett și Rob Morgan. "Don't Look Up" va fi regizat de Adam McKay (cunoscut pentru "Step Brothers", "Anchorman" sau "The Big Short") și co-produs de Kevin Messick.

Lungmetrajul spune povestea a doi astronauți neînsemnați care pornesc o inițiativă media de a avertiza omenirea cu privire la un asteroid ce amenință Pământul. Filmările pentru "Don't Look Up" sunt programate să înceapă la finalul acestui an.

În afară de acest proiect, distribuția "Don't Look Up" are numeroase proiecte de dus la bun sfârșit. DiCaprio va juca în adaptarea "Killers of the Flower Moon", în regia lui Martin Scorsese. Pe Meryl Streep o vom vedea într-o altă producție Netflix - "The Prom", regizată de Ryan Murphy, dar și în comedia lui Steven Soderbergh, "Let Them All Talk".

Timothée Chalamet, care a jucat anterior cu Streep în remake-ul Gretei Gerwig - "Little Women" - va apărea în "Dune", "The French Dispatch" și "Going Electric", filmul biografic despre Bob Dylan.

Citește mai multe despre Ariana GrandeLeonardo DiCaprioMeryl Streep
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo aniversează 20 de ani de la lansarea albumului "Black Market Music" cu un documentar

Suntem în sezonul aniversărilor şi după ce Linkin Park a aniversat 20 de ani de "Hybrid Theory", acum Placebo sărbătoreşte...

Închide