Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande și alte nume celebre se reunesc într-o nouă producție Netflix

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Timothee Chalamet i se vor alătura lui Jennifer Lawrence în distribuția plină de vedete din "Don't Look Up”, o nouă comedie ce va fi disponibilă pe Netflix.
NETFLIX - imagine din sediul din Singapore (noiembrie 2019)

NETFLIX - imagine din sediul din Singapore (noiembrie 2019) │ FOTO: Netflix

Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi și Matthew Perry vor face parte din noua producție, alături de Cate Blanchett și Rob Morgan. "Don't Look Up" va fi regizat de Adam McKay (cunoscut pentru "Step Brothers", "Anchorman" sau "The Big Short") și co-produs de Kevin Messick.

Lungmetrajul spune povestea a doi astronauți neînsemnați care pornesc o inițiativă media de a avertiza omenirea cu privire la un asteroid ce amenință Pământul. Filmările pentru "Don't Look Up" sunt programate să înceapă la finalul acestui an.

În afară de acest proiect, distribuția "Don't Look Up" are numeroase proiecte de dus la bun sfârșit. DiCaprio va juca în adaptarea "Killers of the Flower Moon", în regia lui Martin Scorsese. Pe Meryl Streep o vom vedea într-o altă producție Netflix - "The Prom", regizată de Ryan Murphy, dar și în comedia lui Steven Soderbergh, "Let Them All Talk".

Timothée Chalamet, care a jucat anterior cu Streep în remake-ul Gretei Gerwig - "Little Women" - va apărea în "Dune", "The French Dispatch" și "Going Electric", filmul biografic despre Bob Dylan.

Citește mai multe despre Ariana GrandeLeonardo DiCaprioMeryl Streep
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo aniversează 20 de ani de la lansarea albumului "Black Market Music" cu un documentar

Suntem în sezonul aniversărilor şi după ce Linkin Park a aniversat 20 de ani de "Hybrid Theory", acum Placebo sărbătoreşte...

Închide