Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Cine a fost Tigrul, al doilea personaj demascat în cea mai recentă ediție Masked Singer 2020

Cea mai recentă ediție Masked Singer a avut nu una, ci două demascări. Unicornul și Tigrul și-au dezvăluit adevărata identitate, punând la încercare răspunsurile celor patru detectivi. Găsești mai multe detalii în articol.
Feihong Basigu la Masked Singer România 2020

Feihong Basigu la Masked Singer România 2020 │ FOTO: captură protvplus.ro

Vineri seară, emisiunea Masked Singer România a continuat la PRO TV cu două demascări surprinzătoare. Indicată corect de doi dintre detectivi (Ana Morodan și Codin Maticiuc), Elena Băsescu s-a ascuns sub masca Unicornului magic. În ceea ce privește al doilea personaj, detectivii au avut mai mult de furcă în a ghici corect cine se află în spatele măștii.

Tigrul a interpretat hit-ul "Gangam Style" și i-a impresionat pe detectivi atât cu interpretarea, cât și cu mișcările pline de energie.

Indicii oferite de Tigru:

Despre acest personaj știam că este un adevărat Tigru în zodiacul chinezesc, dar și dincolo de el. Este puternic și determinat să nu piardă niciun tren în viață. Iese în evidență mereu, oriunde s-ar duce. Se face remarcat, dar asta nu-l bucură în mod special. Cândva chiar i-a adus mari probleme. S-a lovit de multe prejudecăți, cuvinte grele și bătăi în plină stradă. Celebritatea l-a luat prin surprindere, dar când urcă pe scenă este ca tigrul în junglă. Un indiciu foarte important oferit de Tigru a fost cel conform căruia a ieșit din anonimat datorită unui profesor ce i-a apreciat vocea.

Detectivii au avut în minte aceste indicii când au încercat din nou să ghicească cine se află în spatele măștii.

"Deci tu ce ești? Cântăreț sau dansator, că nu mai înțelegem", a comentat INNA.

Horia s-a gândit că Tigrul ar putea fi un membru din trupa Simplu, menționându-i pe Smiley, CRBL, Francezu sau Piticu'. Codin Maticiuc s-a legat de indiciul conform căruia vocea Tigrului a fost apreciată de un profesor și s-a gândit fie la Vocea României, fie la serialul "Profu'". L-a dat ca răspuns final pe Ștefan Stan, primul câștigător Vocea României. Ce-i drept, Codin s-a apropiat cel mai mult de aflarea identității cu aceste presupuneri. Tigrul a fost interpretat de Feihong Basigu, concurent Vocea României în 2018 și actor în serialul "Profu'".

VIDEO: Tigrul cântând "Gangnam Style":

Citește mai multe despre Horia BrenciuInna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White i-a adus un omagiu lui Eddie Van Halen la SNL - VIDEO

Invitat în cea mai recentă ediție a Saturday Night Live (SNL), Jack White a folosit prilejul acestei apariții publice pentru...

Închide